ציונות 2010

צילום: אלן שיבר // קוצ'ר, קליין והכובע. כל הכבוד לצה"ל

ציונות 2010. לצד האלפים שהגיעו למשחקה של נבחרת ישראל בכדורסל נגד לטביה, הבחנו באוהד יוצא דופן: כוכב העל האמריקני אשטון קוצ'ר, שמבקר בימים אלו בארץ. קוצ'ר ישב ליד יו"ר קבוצת הפועל ירושלים, דני קליין, ובמפגן ציוני יוצא דופן עודד בהתלהבות את השחקנים בכחול-לבן. אבל ההפתעה האמיתית היתה על ראשו: כובע מצחיה בצבע ירוק זית עם הכיתוב "Ephraeim Brigade", ובעברית - חטיבת אפרים. לאחר המשחק קוצ'ר הרעב מיהר להשביע את תיאבונו בארוחת ערב במסעדת 2C בתל אביב.

סופר חתונה. אחרי ההצעה שהגיעה משומקום, רוני (סופרסטאר) דואני ובן זוגה חן מונצאז' מתחתנים. ביום חמישי הקרוב זה יקרה: וממש בשקיעה ישברו בני הזוג את הכוס בגן האירועים "אחוזה" הנמצא בתל-חנן.

זכייה כפולה. זה היה רק עניין של זמן עד שהזכייה בליבו של הרווק גיא גיאור תוביל את דפנה דה גרוט לזכות בקמפיין בכיכובה. אחרי שסיפרנו לכם כאן לראשונה כי רומי אבולעפיה סיימה את תפקיד הפרזנטורית בחברת האופנה Lee, נגלה לכם כי היורשת המאושרת היא לא אחרת מאשר דה גרוט שתזכה לתשלום נאה של כמה עשרות אלפי דולרים. לצורך הצילומים, שייערכו כבר בימים הקרובים, דפנה עובדת חזקה על הגמישות שלה כדי להתאים לקונספט של הקמפיין הדורש ממנה לגלות יכולות של נערת גומי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר