האיגוד הגיש 5 בקשות לאירוח מפעלים

איגוד הכדורסל ביקש לארח את אחד משלושת הבתים בטורניר הקדם אולימפי בקיץ, ובית מוקדם ביורובאסקט 2017 • בנוסף ביקש האיגוד לארח את אליפות אירופה עד גיל 20 לגברים ולנשים

צילום: אודי ציטאיט // נבחרת ישראל ביורובאסקט. בפעם הבאה על תקן המארחים? ,
צילום: אודי ציטאיט // נבחרת ישראל ביורובאסקט. בפעם הבאה על תקן המארחים?

איגוד הכדורסל הגיש בקשות לאירוח 5 מפעלים בשנתיים הקרובות. גולת הכותרת היא הבקשות (כפי שכבר פרסמנו) של אחד משלושת הבתים בטורניר הקדם אולימפי בקיץ הבא ואירוח בית מוקדם באליפות אירופה הבאה ב-2017. גם באליפות הבאה אמורה להמשיך המתכונת של אירוח הבתים המוקדמים ב-4 מדינות שונות.

בנוסף ביקש האיגוד לארח את אליפות אירופה לנבחרות עד גיל 20 לגברים ולנשים ואת אליפות אירופה לנוער בקיץ הקרוב. כדי לעמוד בעלויות אם תאושר אחת הבקשות או יותר פנה האיגוד למינהל הספורט בבקשת סיוע של 26 מיליון שקל.

על פי הדירוג הרשמי שפרסמה פיב"א לאליפות שהסתיימה אתמול, ישראל סיימה במקום ה-10 אחרי קרואטיה ולפני פולין. לשם השוואה באליפות הקודמת סיימה הנבחרת במקום ה-21.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר