"צריך לתפקד תחת לחץ"

אבי נמני רומז לשחקני מכבי ת"א שמקומם בקבוצה בעונה הבאה לא מובטח • עם זאת, הוא לוקח אחריות על ההפסד המביך לנצרת: "האוהדים מקללים? הם צודקים"

צילום: עמי שומן // בוזגלו. חזרתו להרכב לא הועילה

מאמן מכבי ת"א, אבי נמני, לקח בצורה קשה את ההפסד אמש לאחי נצרת. בסיום המשחק ובמהלכו קראו לו חלק מהאוהדים הצהובים להתפטר.

נמני התייחס לאירוע: "כשהדברים לא טובים, האחריות היא קודם כל עלי. אני לא מתחבא מאחורי שום דבר ויודע להתמודד עם זה. האוהדים מקללים? הם צודקים חד-משמעית, כי הם מאוכזבים". נמני גם דיבר על הרפיון שמאפיין לאחרונה את שחקניו: "אני מקווה שגם השחקנים יידעו להתמודד עם הקללות והלחץ, כי מי שמקבל כסף טוב ורוצה חוזים טובים צריך לדעת לתפקד תחת לחץ. שחקנים שנתנו רק לפני חודש מעל ומעבר - עכשיו לא מתפקדים ולא נותנים את הסחורה".

על השאלה אם קיים מצב שמכבי לא תסיים את העונה במקום השלישי, הוסיף: "אנחנו עדיין במקום השלישי, אבל אם זה יימשך ככה, גם אירופה תלך לאיבוד ואנחנו צריכים לתת הכל כדי לא להפסיד את זה".

דו"ח מצב

בקרבתו של הבעלים מיטש גולדהאר נראה כי אין בינתיים שינוי בתוכניתו לגבי העונה הבאה, ובימים הקרובים יימשכו המאמצים להחתים גם את גל אלברמן ושחקנים נוספים, אולם בצאת החג הוא יקבל דיווח מהיו"ר אביב בושינסקי ומנציגו בהנהלה ג'ק אנגלידיס על מצב הקבוצה. מקורב להנהלת הקבוצה סיפר כי ייתכן שגולדהאר ידרוש מעורבות יתר של ניר לוין בעונה הבאה, שכן העונה סמכויותיו לא הוגדרו באופן מוחלט מול ההנהלה ומול נמני עצמו. "כרגע לא ברור בדיוק מה כל אחד מצוות האימון עושה ועל מה הוא אחראי, ויש כוונה לחלק בין הצוות את הסמכויות ככה שכל אחד יידע מה מוטל עליו לעשות", הסביר הגורם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר