ניקוי האורוות של בניטס

גע לפני סגירת חלון ההעברות האירופי, מאמן ריאל מדריד שיחרר את יראמנדי, קואנטראו ולוקאס סילבה • גם צ'רישב עשוי להיחתך • מנצ'סטר סיטי הציעה 58.5 מיליון פאונד עבור קווין דה בראונה, שעשוי להפוך לרכש היקר ביותר בתולדת המועדון

בניטז. במדריד מנסים לפתור את הבעיות ההתקפיות שליוו את הקבוצה במשחקי ההכנה // בניטז. במדריד מנסים לפתור את הבעיות ההתקפיות שליוו את הקבוצה

ימים ספורים לפני סגירת חלון ההעברות האירופי ורגע לפני המפגש מול בטיס בשבת, רפא בניטס הגיע למסקנה כיצד צריכה להיראות העונה ריאל מדריד.

בתוך 24 שעות שוחררו מהמועדון בזה אחר זה אסייר יראמנדי, שחזר לריאל סוסיאדד בעיסקה שבה ריאל הפסידה יותר מ־20 מיליון יורו; פאביו קואנטראו, שהגיע בהשאלה למונאקו; ולוקאס סילבה, שישתפשף אצל מיצ'ל במארסיי. גם דניס צ'רישב עשוי לקבל הודעת שחרור בימים הקרובים. "הבטיחו לי שאשחק יותר, אבל בכל פעם הביאו שחקן על המשבצת שלי", אמר יראמנדי, שהגיע לריאל עם המון ציפיות אך חזר לסוסיאדד אחרי שנתיים לא מוצלחות. לעומת רשימת היוצאים הארוכה, זו של הנכנסים קצרה בהרבה. נכון לרגע זה, רק דויד דה חאה מסומן כרכש פוטנציאלי שישלים את הסגל של הבלאנקוס. "אסור לוואן חאל לשחרר אותו", הביע את דעתו בנושא ריו פרדיננד. "שלא ישכח שהוא שוער מנצ'סטר יונייטד, המועדון שמשלם לו", הוסיף פול סקולס, שמצפה שהסאגה הזו תגיע לסיומה כמה שיותר מהר.

בינתיים, בריאל מנסים לפתור את הבעיות ההתקפיות שליוו את הקבוצה במשחקי ההכנה ובלטו במפגש מול ספורטינג חיחון במחזור הפתיחה. המטרה המרכזית של בניטס היא להכשיר את קארים בנזמה, שחזר השבוע לאימונים, ובמקביל לפתור את בעיות התקשורת בין כריסטיאנו רונאלדו לגארת' בייל. "להגיד היום שלריאל מדריד יש בעיות בהתקפה זו הבדיחה הטובה ביותר של 2015", אמר מאמן בטיס פפה מל, שממש לא מתרשם מה"בעיות" של סגנית האלופה.

דה בראונה. סיטי ממשיכה לרדוף אחריו // צילום: אי.פי.איי

מסע הרכש של סיטי נמשך

מנצ'סטר סיטי, שתארח בשבת את העולה החדשה ווטפורד, ממשיכה לרדוף במרץ אחרי קווין דה בראונה. "יש דיבורים, אבל אנחנו לא ממהרים לשחרר אותו", אמר המנהל המקצועי של וולפסבורג קלאוס אלופס, שהכחיש את הפרסומים לגבי סיכום בין שני המועדונים והוסיף: "אם לא נקבל עבורו את מה שאנחנו דורשים, הוא ישחק כאן עוד עונה". על פי הדיווחים בגרמניה, סגנית אלופת אנגליה הציעה 58.5 מיליון פאונד והכינה בסטנד ביי מטוס פרטי עבור הבלגי בן ה־24, שסיים את העונה החולפת כמלך הבישולים של הבונדסליגה. הדיבורים הרבים לגבי עתידו פגעו בדה בראונה, שפתח את העונה בצורה מהוססת, ובשני המחזורים הראשונים לא כבש או בישל. "יש לי 18 שחקנים בסגל למשחק מול שאלקה ואני מקווה שהוא יהיה אחד מהם", אמר אתמול מאמן וולפסבורג דיטר הקינג, שלא מעוניין לוותר על הכוכב שלו כל כך מהר. שלושה ימים נותרו לסגירת חלון ההעברות האירופי, עד אז נדע סופית מה עתידו של המלפפון הכי לוהט באירופה. אם דה בראונה אכן יחתום, הוא יהפוך לשחקן היקר ביותר בתולדות המועדון, שישלם עבורו כ־10 מיליון פאונד יותר מאשר על ראחים סטרלינג, שהגיע הקיץ מליברפול. מסע הרכש של סיטי, שכולל בנוסף את ניקולאס אוטמנדי, פביאן דלף ופטריק רוברטס, נמשך אתמול עם עוד השקעה לטווח הארוך: אלייכס לופס, שחקן ויאריאל וספרד הצעירה, הגיע תמורת 2 מיליון פאונד.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר