"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלירן עטר נשאר במכבי חיפה

חלוץ הירוקים, שהיה כבר בדרך החוצה, יעמוד לוועדת משמעת וישוב לאימוני הקבוצה • במועדון מצפים כי יבנה את האמון מחדש עם המאמן רוני לוי

,עודכן
עטר. ישוב לאימוני הקבוצה // יוסי שקל // עטר. ישוב לאימוני הקבוצה

פרשת אלירן עטר נמצאת על סף סיום. אחרי שנדמה היה שהחלוץ נמצא בדרך החוצה ממכבי חיפה, נערכה היום (שני) פגישה בין נשיא המועדון יעקב שחר לבין המאמן רוני לוי ובה הסביר המאמן את הסיבות להשעיה. שחר הצדיק את לוי, אך בחר להעמיד את השחקן לוועדת משמעת ולא לשחררו מהמועדון. עטר צפוי לחזור לאימונים, אם כי הוא יצטרך כעת לבנות מחדש את מערכת האמון בינו לבין המאמן.

ביממה האחרונה ניסו מספר גורמים בתוך המועדון ומחוצה לו לנסות לגשר בין רוני לוי לבין עטר. המאמן היה נחוש בדעתו, אך השיחה אצל שחר ניקתה את השולחן ונראה כי לאחר וועדת המשמעת, עטר יחזור לאימונים. זהו הפיצוץ השני בחיפה תוך שבועיים. הפעם הראשונה בה הרוחות סערו הייתה סביב הקפטן יוסי בניון, שגם הבעיות בינו לבין המאמן נפתרו על שולחנו של שחר. לעטר בן ה-27 חוזה לעוד 3 שנים בכרמל בסכום של 300 אלף דולר לעונה וכרגע הוא ממשיך על פי חוזהו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר