"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מה בפסטיבל עכו
אתמול פורסמה תוכנית פסטיבל עכו, שיתקיים בסוכות • תשע הצגות יתחרו
"MC קורנליוס" // "MC קורנליוס"

מה בפסטיבל עכו

אתמול פורסמה תוכנית פסטיבל עכו, שיתקיים בסוכות • תשע הצגות יתחרו

מאיה כהן
, עודכן

פסטיבל עכו לתיאטרון אחר יתקיים השנה בחול המועד סוכות, בין התאריכים 28 בספטמבר עד 1 באוקטובר.

במסגרת הפסטיבל יועלו 40 הצגות ומופעים מכל רחבי העולם, ויתקיימו כיתות אמן. במסגרת התחרות המסורתית יתחרו השנה תשע ההצגות הבאות:

"MC קורנליוס"- עיבוד למחזה של שייקספיר בבימוי איתי דורון, העוסק בפוליטיקאי שלא מתפשר על האמת.

"בית מטבחיים 5"- מחזמר פסיכדלי על פי ספר מאת קורט וונגוט בבימוי סיון הנדלסמן. יצירה שבוחנת מחדש את ז'אנר המחזמר, באמצעות עבודת אנסמבל פיזית וקולית.

"זה כל הזמן בורח לי"- תיאטרון תנועה מאת אופיר בן שמעון ומירב דגן על גבר ואישה שיוצאים למסע כדי לסמן טריטוריות.

"על כל צרה שלא תבוא"- מופע המשלב קרקס ופרפורמנס ובבסיסו קבוצת אמנים שמחליטה להקים מוזיאון קונפליקטים. מאת דניאל כהן לוי ונמר גולן.

"פרלשטיין"- מופע בינתחומי מאת דפני פרלשטיין, יוצרת ישראלית ונכדה לניצולת שואה, שמשלב קבוצת אמנים מהעולם ומעמיד במרכזו את נושא השואה.

• "יאבלק"- מאת יואב ברתל ואביגיל רובין. תיאטרון פיזי, כמעט ללא מילים, העוסק בשלושה סיפורים, ובהם ניסיון ההתאגדות של עובדי מתפרה בניו יורק בתחילת המאה ה־20.

"כל הכבוד!"- עלילת המחזה מתרחשת בראשו של ג'נטלמן בזמן טביעה בים. בימוי: יעל טל.

" Practice Makes Perfect"- מאת נטלי צוקרמן. המחזה מבוסס על סיפורה האוטוביוגרפי של צוקרמן, הסובלת מנכות בעקבות תאונה שעברה בגיל צעיר.

"הנסיכה לא אוכלת צ'יזבורגר"- מאת רותי אוסטרמן ובבימויה. מחזה שמתכתב עם המעשייה "מעשה מאבידת בת מלך" של רבי נחמן מברסלב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...