"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיני גרשון, סנגור

המסע"ת לקראת רומא (ספורט 5 +, 21:00) עברה בשקט • אבל אז הזכירו למאמן מכבי ת"א את פרשות בכר ופנאן: "יש יתומים ואלמנות שיבכו כל החיים כי איבדו הכל"

, עודכן
0
צילום: אלן שיבר //  ,
צילום: אלן שיבר //

שלושה שבועות של פגרה ביורוליג מסתיימים הערב, כשמכבי ת"א תארח את לוטומטיקה רומא. להזכירכם, לפגרה יצאה מכבי אחרי שני הפסדים מכריעים, לוויטוריה וצסק"א מוסקבה.

ההפסדים האלה גרמו לה לאבד את המקום הראשון בבית, ועכשיו היא נאבקת לא לסיים שלישית. כדי שזה יקרה, מכבי צריכה קודם כל להשיג שני ניצחונות, הערב על רומא ובשבוע הבא מול מארוסי.

"הפגרה היתה ארוכה מדי. זה כמו אדם שמפסיק לעבוד ואז נהיה חולה. באה הפגרה ואיתה כל הפציעות והמחלות", אמר אתמול פיני גרשון. הבעיה המרכזית של מכבי היא שאלן אנדרסון, שסוף סוף החלים מפציעה בידו, חולה, לא התאמן אתמול והוא בספק להערב.

מכבי מודל 2010 חסרה את מצ'איי לאמפה, שעבר לקאזאן הרוסית. בתקופת גל מקל, גרשון היה צריך להחליט בכל משחק יורוליג מי לא יתלבש. עכשיו מכבי נאלצת להזעיק את שחקן הנוער תומר בר אבן כדי להשלים 12.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

כשגרשון נשאל למה לא ניסה להשתמש בלאמפה כשפן בחלק השני של העונה, התשובה של גרשון היתה שמדובר ב"שפן יקר".

ההפסד של רומא למכבי בסיבוב הקודם היה קו פרשת המים עבורה. היא הגיעה למשחק במאזן 0:3, היתה קרובה לניצחון, אבל הפסידה בהארכה בדרך לרצף של חמישה הפסדים, כולל החלפת מאמן - ננדו ג'נטילה פינה מקום למתיאו בוניצ'יולי. לרומא יש עוד סיכוי לעלות לטופ 16 מהמקום הרביעי, ועליו היא תילחם הערב.

"למה לערב את מכבי?"

מסיבת העיתונאים עם גרשון קיבלה תפנית כשהתבקש להגיב על פרשת סמי בכר: "סמי בכר הוא השופט הטוב בארץ ובין הטובים באירופה. הוא הגיע לשם בזכות ולא כי מישהו דחף אותו לשם. בכל פרשה שיש, אתם מזיזים את הכל לכיוון מכבי. הקבוצות שמולנו מעולם לא הפסידו משחק. זה רק כי סמי שרק וטוד שרק, ופעם זה צ'ורה והפיצה. לפי התקשורת, מכבי לקחה 40 אליפויות בטעות. הזכיות האלה זה לא בגלל שהשקענו כסף, התאמנו קשה ובנינו קבוצות טובות, הכל קרה בגלל השופטים".

גרשון לא עצר כאן: "זה יותר סקסי לערב את מכבי בכל דבר, אבל מה הקשר לסיפור של הבנק של פנאן? אם יש למישהו הוכחות, שיביא אותן. למה לערב את מכבי בכל דבר?".

גרשון גם התייחס להשפעות של פרשת פנאן: "מצב הכדורסל ידוע ואני לא אכנס לזה. יש דברים יותר עצובים מכדורסל בכל הסיפור הזה. יש כאן יתומים ואלמנות שבוכים ויבכו כל החיים כי הם איבדו את הכל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר