"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בגלל שיפוצים: עובדי בנק ישראל יקבלו 9 מיליון ש'
העובדים יקבלו את המענק בעקבות המעבר למבנה זמני באזור התעשייה "הר חוצבים"
הבניין הישן של בנק ישראל // צילום: קונטקט // הבניין הישן של בנק ישראל

בגלל שיפוצים: עובדי בנק ישראל יקבלו 9 מיליון ש'

העובדים יקבלו את המענק בעקבות המעבר למבנה זמני באזור התעשייה "הר חוצבים"

זאב קליין
, עודכן

הקץ לסכסוך: בנק ישראל השלים את המשא ומתן עם ועד העובדים סביב המעבר למבנה זמני באזור התעשייה "הר חוצבים", למשך תקופת השיפוצים במבנה המרכזי של הבנק בקריית הממשלה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על פי ההסכם, כל עובד בבנק יקבל מענק של 5,000 שקלים לשנה למשך שלוש שנים. כמו כן, יום העבודה בבנק יקוצר בחצי שעה למשך תקופה של שנה וחצי.

מדובר במעבר של כ־600 עובדים ולפיכך עלות המענק הכוללת לעובדים נאמדת ב־9 מיליון שקלים. יצוין גם כי עלות השיפוץ של המבנה החלופי והשכירות שתשולם עליו מוערכת ב־85 מיליון שקלים ועלות השיפוץ בבניין הקבוע מוערכת בלא פחות מ־177 מיליון שקלים. דרישת ועד עובדי הבנק לקבל פיצוי על המעבר למבנה הזמני בהר חוצבים עיכבה את המעבר בכחצי שנה. דובר הבנק מסר בתגובה כי "מדובר בפרויקט מורכב, והבנק עושה מאמצים רבים כדי לבצעו ביעילות האפשרית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...