"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגש: מאות ליוו למנוחות ניצולה ערירית

כ־300 איש נענו לקריאה ברשתות החברתיות לחלוק לחיה גרטמן כבוד אחרון

,עודכן
צילום: אלירן אביטל // הלווייתה של חיה גרטמן ז"ל, אתמול

מאות בני אדם גדשו אתמול את בית העלמין בחולון, וחלקו כבוד אחרון לניצולת השואה הערירית חיה גרטמן ז"ל, שהלכה לעולמה בגיל 92. הקהל הרב, כ־300 איש, נענה בכך לקריאה שהופצה ברשתות החברתיות באמצעות אחת משכנותיה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

גרטמן ילידת קרקוב שבפולין, היא ניצולת מחנה ההשמדה אושוויץ, שם נספתה משפחתה. לאחר המלחמה היא הסתייעה במשפחה נוצרית בפולין כדי להשתקם, וכשעלתה לארץ נישאה, אך בשל ניסויים שביצעו בה הנאצים, לא יכלה להביא ילדים. לאחר מות בעלה היא נותרה לבדה. שכנתה תקווה כהן החליטה ל"אמץ" אותה ודאגה לשלומה במשך שנים ארוכות.

בתה של תקווה, שרית כהן־טולדו, היתה אף היא בקשר עם גרטמן וסיפרה כי "חיה היתה בת משפחה לכל דבר כולל בחגים ושמחות, וכן בחתונה שלי".

לאחר מותה של גרטמן אתמול בבוקר, מיהרה שרית, יחד עם נערה ששמה ענבר סימן טוב שהיתה בקשר עם הקשישה, לבקש ברשתות החברתיות מאנשים להגיע להלוויה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר