נתניה הבטיחה את הישארותה בליגה
חניכיו של רוני לוי ניצחו בתוספת הזמן 1:2 את הפועל רעננה והם היחידים שהבטיחו מעשית עונה נוספת בליגת העל • עומר פרץ (17) ולארי קאיודה (93) כבשו, צ'אם (54) איזן זמנית
"להישאר העונה בליגה עם נתניה זה כמו לקחת אליפות עם מכבי חיפה". את הדברים האלה אמר לא מזמן מאמן הקבוצה מעיר היהלומים, רוני לוי. רק שמאמנה של נתניה טועה - לא רק שההישארות של נתניה בליגה לא שווה לאליפות עם מכבי חיפה, מדובר בהישג הרבה, אבל הרבה, יותר גדול.
לוי, שאימן בחו"ל וזכה באליפויות עם מכבי חיפה, לקח לפני כמה חודשים קבוצה מפורקת מבחינה חברתית, כושלת מקצועית, ועם בעיות כלכליות שלא נראו בכדורגל הישראלי שנים רבות. אלו הובילו לשביתת אימונים מצד השחקנים, ותבינו לבד מדוע ההישג של המאמן הוא לא כמו לקחת אליפות במועדון צמרת עם בעל בית מסודר.
רן בן שמעון אולי הצעיד קבוצה בינונית כמו מכבי פ"ת לפלייאוף העליון אבל רוני לוי, כנגד כל הסיכויים, הצליח להציל מועדון פאר מקריסה ולהישאר בליגה בסטייל. לכן, רוני לוי ראוי לתואר מאמן העונה.
ושחקני מכבי נתניה, אלה שמקבלים משכורת אחת בערך כל שלושה חודשים, הם ללא ספק נבחרי העונה. לא כל שחקן היה מצליח לבוא שבוע אחרי שבוע, להציג כדורגל איכותי, לשים את כל הבעיות הכלכליות בצד ולנצח, אבל ערן לוי, עומר פרץ, דיא סבע, לארי קאיודה ושאר החברים הוכיחו שהם קורצו מחומר אחר ויכנסו לדפי ההיסטוריה של המועדון.

הערב היו אלה עומר פרץ (17) ולארי קאיודה (93) שדאגו לניצחון 1:2 על רעננה. ניצחון שגם השאיר את הקבוצה באופן רשמי בליגה. עכשיו הגיע הזמן של השחקנים לקבל את המגיע להם - את שכרם!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
