"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בית הדין: קנסות לבית"ר ירושלים ועירוני ק"ש

הקבוצה מהבירה תשלם 8,000 שקלים על שקית גרעינים שהושלכה למגרש • הקבוצה הצפונית תשלם 15 אלף שקלים בשל קריאות גזעניות

,עודכן
צילום: אנצ'ו גוש - ג'יני //

בית"ר ירושלים נקנסה היום ב-8,000 שקלים בפועל על ידי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל. זאת לאחר שעמדה לדין בגין התנהגות בלתי הולמת של אוהדים במשחק החוץ מול הפועל רעננה.

על פי דו"ח השופט מהמשחק, בדקה ה-55 נזרקה אל עבר כר הדשא שקית גרעינים מכיוון יציע אוהדי בית"ר, שנחתה בסמוך לעוזר השופט.

רונן מוזסון, חבר הנהלת בית"ר, שייצג את הקבוצה בדיון, ביקש להבהיר כי "בית"ר היא הקבוצה היחידה שמשלבת צוות אבטחה ביציע האוהדים במשחקי חוץ". מוזסון פירט בפני הדיין עמנואל סלע את פעולות המנע שעושה הקבוצה מהבירה כנגד אוהדים מתפרעים, וזה החליט להתחשב בכך ולהסתפק בקנס כספי בלבד.

עירוני ק"ש עמדה אף היא לדין משמעתי בגין קריאות גזעניות כנגד מגינה של בית"ר ירושלים, אלי דסה, במשחק בין הקבוצות.

הדיין ישראל שמעוני הרשיע את הקבוצה בעבירה המיוחסת לה והוטל עליה קנס כספי של 15 אלף שקלים בפועל בנוסף למשחק רדיוס אחד על תנאי לשנה. זאת, על פי שמעוני, בשל העובדה כי "לקבוצה אין הרעשות בגין התנהגות אוהדים מזה כעשור, ובמיוחד בהיעדר כל הרשעות קודמות בקריאות גזעניות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר