קטן: מכבי חיפה - הגעגוע הכי גדול שלי

מכבי חיפה תערוך טקס פרידה מיניב קטן במשחק מול בית"ר י-ם ביום ראשון • במועדון הבהירו כי הדלת לא סגורה עבור קפטן הקבוצה לשעבר

קטן. 16 שנים במכבי חיפה // אלן שיבר // קטן. 16 שנים במכבי חיפה

מכבי חיפה תארח ביום ראשון את בית"ר ירושלים, כאשר לפני המשחק ייערך טקס חגיגי ליניב קטן, שפרש בקיץ האחרון לאחר 16 שנים בקבוצה הבוגרת. במועדון מתכננים לא מעט הפתעות לקטן ואף הכינו חוברת מיוחדת לכבודו שתחולק לאוהדים שיגיעו. 

בראיון לאותה חוברת החגיגית אמר קטן: "לא פשוט לסכם תקופה כזאת, תחושת גאווה וסיפוק. במבט לאחור, הרבה שנים מהחיים שלי הייתי חלק מהמועדון ונתתי הכל, זו הרגשת גאווה מאוד גדולה מבחינתי. עבורי מכבי חיפה זה הכל. האהבה הכי גדולה שיש לי והיום הגעגוע הכי גדול שלי". קטן בהחלט מתגעגע למערכת ובחיפה מבהירים כי הדלת לא סגורה עבורו.

כרגע נותרו למשחק מול בית"ר כ-1,700 כרטיסים, וההערכה היא כי הם ייחטפו עד סוף השבוע וקופות האצטדיון לא ייפתחו ראשון. בסך הכל יהיו בסמי עופר כ-30 אלף צופים. 

היום יחזרו לאימוני הקבוצה שחקני הנבחרת כאשר הבלם אוראל דגני, שזכה לשבחים על יכולתו בשני המשחקים מול ווילס ובלגיה, יזכה היום למנוחה ויחזור לאימונים מלאים רק מחר. השוער ולדימיר סטויקוביץ' שיחק במדי נבחרת סרביה במוקדמות היורו וגם הוא ישוב רק מחר לישראל.

כרגע המאמן מרקו בלבול נוטה להמשיך ביום ראשון עם ההרכב שפתח במשחקים האחרונים למרות ההפסד במשחק הליגה האחרון מול מכבי ת"א.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר