אחרי שהיתה במקום השלישי לאורך רוב העונה, הפועל ב"ש השכילה להעפיל למקום השני על חשבון עירוני ק"ש במחזורי הסיום של העונה הסדירה והיא תחל את הפלייאוף העליון בשבת (19:20) בווסרמיל מול מכבי פתח תקווה.
האווירה בבירת הנגב לקראת פתיחת הפלייאוף היא טובה לאחר הניצחון על בני סכנין בשבוע שעברה. לרשות המאמן אלישע לוי עומד סגל שחקנים מלא לקראת שבת, ובבאר שבע מקווים לשמור על המומנטום ולפתוח את הפלייאוף ברל ימין.
״מכבי פ״ת קבוצה מצוינת שעשתה לנו כאן חיים קשים במשחק הקודם", אמר מאור מליקסון לקראת המשחק, "יש להם מאמן מצוין ושחקנים טובים, אבל לנו יש את המטרות שלנו״.
על הניצחון מול סכנין בשבוע שעבר, אמר הקשר: ״קודם כל ניצחנו וזה מה שחשוב. אנחנו צריכים לאסוף כמה שיותר נקודות. אנחנו נכנסים לפלייאוף ממש קשה וכמובן שיותר כיף כשמשחקים טוב ומנצחים, אבל כרגע התוצאה היא מה שחשוב״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
