הבעלים של מכבי ת"א, מיטש גולדהאר, אמור להיפגש בתקופה הקרובה עם המנהל המקצועי יורדי קרויף, בנוגע להמשך ההתקשרות עמו וגם בנוגע לעתיד הקבוצה לקראת העונה הבאה.
במכבי טענו אתמול כי טרם התקיימה פגישה בין השניים, אך הם מקווים כי עד לסוף החודש הקרוב יתברר סופית האם ההולנדי ימשיך בתפקידו.
לפני מספר שבועות פורסם ב"ישראל היום" כי קרויף יהיה מוכן להאריך את חוזהו המסתיים בתום העונה, אם יקבל מגולדהאר תקציב משמעותי לחיזוק לקראת מאבק על ההעפלה לליגת האלופות. גורמים במכבי העריכו כי בסופו של דבר קרויף ימשיך, אך יחד עם זאת טענו שלא מן הנמנע שגולדהאר הכין תכנית מגירה, למקרה שהמנהל המקצועי לא יישאר.
האם פאקו יישאר?
מי שלא ברור אם ימשיך הוא המאמן פאקו אייסטרן, שסירב להגיד האם הוא מעוניין להישאר במכבי אם הדבר היה תלוי בו. הספרדי, שספג קריאות בוז מהקהל במהלך המשחק מול הפועל פ"ת אמר: "אני מקווה שנשפר את היכולת בפלייאוף. המועדון יותר חשוב מכולנו, ממני או מכל אחד אחר. כל מה שאני עושה הוא הכי טוב למען המועדון, זה הכי חשוב בשבילי. מה שטוב למועדון, טוב לי. לא מה שטוב לי, טוב למועדון. אם כולם יבינו את זה, יהיה לנו יותר קל".

ברק יצחקי. יוצא להגנת פאקו // צילום: עמי שומן
במכבי החמיאו לקשר נוסא איגיבור שהציג משחק נהדר שלשום וטענו: "הוא יוכיח שהוא שחקן גדול". גם החלוץ ברק יצחקי סחט מחמאות: "יצחקי קוסם, כל פעם שהוא נגע בכדור ידענו שמשהו טוב הולך לקרות".
החלוץ עצמו הצטרף לערן זהבי וקרלוס גארסיה בהגנה על אייסטרן כשאמר: "חלק מהאוהדים שרקו בוז ואי אפשר להתעלם מזה. יש לנו שיטה ודרך שהמאמן מחליט עליה ואנחנו צריכים להישאר בדרך הזאת. בסוף המשחק היו אוהדים שקראו לו ועודדו אותו. צריך לכבד את ההחלטות שלו". שחקני הקבוצה ערכו אתמול ביקור ביחידת שלדג בבסיס במרכז הארץ.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

