"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "יש מאמץ בינלאומי עצום להפיל את ממשלת הליכוד"

בראיון ל"פגוש את העיתונות" עומת ראש הממשלה עם יו"ר המחנה הציוני • על הקמת קואליציה לאחר הבחירות אמר: "אם הציבור ייתן עוצמה לליכוד אוכל להקים ממשלה לאומית עם שותפנו הטבעיים"

,עודכן
ישורת אחרונה. נתניהו השבוע // ישורת אחרונה. נתניהו השבוע

בראיון ל"פגוש את העיתונות" בערוץ 2 הבהיר ראש הממשלה בנימין נתניהו כי ישנו מאמץ בינאלומי עצום להפיל את ממשלת הליכוד: "מושקעים כספים באמצעים דמיוניים כדי לעזור לציפי ובוז'י להגיע לממשלה ולהפיל את הליכוד".

ראש הממשלה עלה לשידור כאשר יו"ר האופוזיציה יצחק הרצוג היה בראיון באולפן. נתניהו שאל את הרצוג מדוע השמאל גינה את הבנייה בירושלים ומדוע לא התייצבו לצידו במאבק מול איראן גרעינית. הרצוג טען להגנתו כי ביטחון ישראל עומד בראש מעייניו, וכי ישמור על ירושלים מאוחדת.

כתגובה חזר ואמר ראש הממשלה כי הרצוג ושותפתו ציפי לבני לא מפסיקים "להתקפל בפני הקהילה הבינלאומית".

בהמשך הראיון נשאל ראש הממשלה לגבי דוח מבקר המדינה בנושא הדיור ואמר: "נושא הדיור הוא נושא כואב, זה דבר חשוב לכל אזרח, אין כאן פתרונות קסם, יש כאן דברים שלוקחים זמן. אנחנו בונים בהיקפים עצומים. אנחנו הולכים לפנות את בסיסי צה"ל ולבנות 100 אלף יחד במרכז, אם נמשיך בכך נוכל להוביל הוזלה במחירי הדירות".

"כואב לי על העול של האזרחים"

"כולם מבינים שעשינו דברים ענקיים", אמר רה"מ, "העלנו את שכר המינימום, אנחנו מחברים את הגליל והנגב למרכז, העלנו את שכר החיילים, הורדנו את מחירי החשמל והמים ואני בהחלט מתכוון להתמקד במשימה של הוזלת מחירי הדיור. אני מרגיש את העול שיש על האזרחים וזה כואב לי".

"הציבור רוצה שאני אמשיך להיות ראש הממשלה, אך האנשים במחנה הלאומי שרוצים שאמשיך להוביל את מדינת ישראל, חושבים שיש להם פריווילגיה לחלק את הקול שלהם למפלגות אחרות בימין – יש חשש שעם הפער הזה לא ייסגר, בוז'י וציפי יהיו ראשי ממשלה. הדרך היחידה היא להצביע ליכוד", אמר נתניהו.

על שותפיו האפשריים לקואליציה אמר נתניהו: "אם הציבור ייתן עוצמה לליכוד אוכל להקים ממשלה לאומית עם שותפנו הטבעיים. משה כחלון עוד לא הכריז שהוא יתמוך בליכוד, אשמח אם הוא יעשה זאת ואתן לו תפקיד כלכלי בכיר. הבית היהודי ומפלגות אחרות הן באופן טבעי איתנו, אבל בשביל זה אני צריך את המנדט להקים ממשלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר