"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לבלות עם אסי כהן בקרואטיה

בשבוע שעבר עלתה בארה"ב הסידרה "דיג" של גידי רף ("חטופים") • לצד אסי כהן ומשה איבגי, משחק בסידרה גם גיא סלניק בן ה־23

,עודכן
סלניק

בשבוע שעבר עלתה בארה"ב הסידרה "דיג" שיצר גידי רף ("חטופים", "הומלנד") עם טים קרינג (היוצר של "גיבורים"). מדובר בסידרת מתח ארכיאולוגית־מיסטית בת עשרה פרקים, שבמרכזה סוכן FBI (ג'ייסון אייזקס), הנספח המשפטי של שגרירות ארה"ב בירושלים, שחובר לחוקר ישראלי (אורי פפר) על מנת לחקור פשע מקומי הקשור בקונספירציה בת אלפיים שנה.

מלבד פפר, משחקים בסידרה שחקנים ישראלים נוספים, ובהם משה איבגי, אסי כהן ושמיל בן ארי. לצידם משחק שחקן ישראלי צעיר ששמו גיא סלניק (23), שמגלם את אברם, בחור ישיבה שנשלח על ידי רבו לנורבגיה כדי להביא לארץ את ה"מפתח" לביאת המשיח. עבור הקהל הישראלי סלניק הוא הבן של יורם טולדנו ויעל אבקסיס מהסידרה "חטופים", שבה שיחק את חצב. כמו כן הוא שיחק בסידרה לנוער "אליפים".

"את רוב הסצנות שלי בסידרה שיחקתי עם אסי כהן, שמשחק חבר בזרם היהדות העתיקה, כאלה שמאמינים שהם אלה שכתבו את מגילות ים המלח".

איך היתה העבודה איתו?

"מי לא היה רוצה לבלות בקנדה ובקרואטיה עם אסי כהן? זה בדיוק כמו שזה נשמע, מצחיק וכיף וחוויה בלתי רגילה".

סלניק התחיל את דרכו בתעשייה בגיל 15 כשלוהק לסידרה "מאה בתנ"ך" בערוץ לוגי, שם שיחק במשך שתי עונות. אחרי זה שיחק בסדרות דוגמת "האמת העירומה" עם ליאור אשכנזי ו"בובות", ששודרה בהוט.

לדבריו, ההתנסות ב"דיג" היתה שונה לחלוטין מזו שהוא מכיר מהסדרות הישראליות. "זה הבדל של שמיים וארץ, זו הוליווד!" אומר סלניק. "יש קרוואן פרטי ואדם שעומד לידי ומחזיק מעלי מטרייה כשיש שמש. זו חוויה מדהימה. התחלנו בקנדה במינוס 28 מעלות, משם המשכנו לצילומים על ספינה באמצע הים בסערה, ואז הגענו לסשן צילומים בארץ, בירושלים, ואחרי שבוע־שבועיים התחיל מבצע צוק איתן ונאלצנו לקפל את העסק ולעבור לקרואטיה".

אחרי שהשתחרר מהצבא הרגיש שהוא לא מצליח לקבל תפקידים טובים. "הרגשתי שמשהו מתפספס. זה הכניס אותי למקום מבלבל. היו אודישנים שהגעתי בהם לשלבים אחרונים - ואז זה נפל. הסוכנת שלי אמרה לי, 'חכה, הדבר הגדול עוד יגיע', והיא צדקה".

מה התוכניות הלאה? לימודי משחק?

"לא נראה לי, כי ברגע שאתרחק מדי מהעשייה ומהמקצוע - אאבד את הצפון. אני לא יכול להתנתק ללימודים. ההפקות שומרות על השפיות שלי. אני רוצה להמשיך לשחק. בא לי הכל. עשיתי עד עכשיו טלוויזיה, אבל אני מאוד רוצה לעשות גם תיאטרון ומאמין שזה יגיע".

בת זוגו של סלניק היא איאן פינקוביץ', בתו של הבמאי רוני פינקוביץ', בת 17 וחצי, שמשחקת בסידרה "כוכב הצפון" בערוץ דיסני.

"לא חשבתי שאוכל לצאת עם שחקנית כי שחקנים הם נורא דרמטיים, אבל הוכח לי אחרת. יש בינינו פרגון של מיליון אחוז, וזה נהדר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר