הנשיא: "אם לא תהיה הכרעה, נפעל לשינוי שיטת הממשל"
מתכוננים ליום שאחרי הבחירות • ריבלין ינסה לגרום ליציבות שלטונית במקרה שאף אחד מהמועמדים לא יצליח להרכיב קואליציה • הנשיא ילחץ: כל מפלגה תמליץ על מועמד
יותר מחמישה מיליון בעלי זכות הצבעה יגיעו לקלפי ביום שלישי הבא, אך בלשכת הנשיא ריבלין בירושלים כבר נערכים לקרב בין המפלגות על הרכבת הממשלה הבאה. על פי הערכות, ריבלין ילחץ על כל המפלגות להמליץ על מועמד מטעמן לראשות הממשלה.
בנוסף, ציין הנשיא כי"במקרה בו לא תהיה הכרעה חד משמעית הוא יפעל להקמת ממשלת אחדות ואף יזום את שינוי שיטת הממשל הנהוגה בישראל. המטרה של ריבלין היא לגרום ליציבות שלטונית בארץ ולהימנע מבחירות בכל פרק זמן קצר".
כל החדשות והעדכונים ממערכת הבחירות- בעמוד המיוחד של ישראל היוםקודם כל צריך ליצור קואליציה טבעית שהיא גוש ימין, ואחר כל מי שרוצה להצטרף – שיצטרף", אמר לתכנית "בוקר טוב ישראל. בגלי צה"ל
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו