"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרצח בבית האבות: כתב אישום השבוע
עדיין לא ברור אם קלרה לוין (82) תואשם ברצח או בהריגה • לוין נשלחה להסתכלות שתקבע אם היא כשירה לעמוד למשפט
צילום: הרצי שפירא // קלרה לוין, החשודה ברצח שכנתה בת ה-90

הרצח בבית האבות: כתב אישום השבוע

עדיין לא ברור אם קלרה לוין (82) תואשם ברצח או בהריגה • לוין נשלחה להסתכלות שתקבע אם היא כשירה לעמוד למשפט

דני ברנר
, עודכן

בית משפט השלום בחיפה האריך הבוקר עד ליום חמישי את מעצרה של קלרה לוין (82), הקשישה החשודה ברצח שכנתה בת ה-90 בדיור המוגן בחיפה לפני כשבועיים וחצי.

הקשיש הוברח מבית חולים - ונפטר בביתו

פרקליטות מחוז חיפה הודיעה לבית המשפט כי בכוונתה להגיש כתב אישום כנגד החשודה עד ליום חמישי השבוע. בזמן שנותר התבקש בית המשפט להורות על קיום בדיקה פסיכיאטרית לחשודה, הנמצאת במעצר בבית חולים לחולי נפש בטירת הכרמל. הבדיקה, תקבע אם היא מסוגלת לעמוד לדין. בפרקליטות טרם הוחלט האם הקשישה תועמד לדין בגין עבירת של רצח או עבירת המתה אחרת.

עו"ד לאוניד פרחובניק, המייצג את החשודה מטעם הסנגוריה הציבורית, אמר בדיון: "לאחר שהחשודה תסיים את ההסתכלות ותוכן חוות הדעת, אנו נציע חלופת מעצר בבית האבות בנהריה". לדיון הגיע נציג מטעם בית האבות שקולט לשם אנשים במסגרת חלופת מעצר. "המקום עצמו", הוסיף עו"ד פרחובניק, "סגור ומאובטח במצלמות".

השופטת מירב קלמפנר-נבון האריכה את מעצרה של החשודה עד ליום חמישי בבוקר והורתה בהחלטתה לפסיכיאטר המחוזי להגיש לבית המשפט את חוות דעתו לגבי הקשישה.

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...