"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ליברפול לא עוצרת

האדומים ממרסיסייד רשמו ניצחון ליגה שביעי ב-10 המחזורים האחרונים כשגברו 0:2 על סאות'המפטון • הארי קיין שוב הציל את טוטנהאם, וקבע 2:2 דרמטי בדרבי מול ווסטהאם

,עודכן
0
צילום: GettyImages // ליברפול בטירוף בסיינט מארי ,
צילום: GettyImages // ליברפול בטירוף בסיינט מארי

פריחה מאוחרת. אין זה סוד שפתיחת העונה של ליברפול הייתה נוראית וזה בלשון המעטה, נקודת השבר הגדולה של העונה הגיעה בהפסד 3:0 באולד טראפורד ליריבה השנאאה מנצ'סטר יונייטד. אך אותו הפסד, צורם וכואב ככל שיהיה, הביא לתפנית הגדולה בעונה הנוכחית של המייטי רדס. מאז חלפו עשרה משחקי ליגה בהם לא הפסידה, כשבשלושה מהם סיימה בתיקו והיום הגיע הניצחון השביעי.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

ליברפול יצאה למשחק חוץ קשה בסנט מארי מול סאות'המפטון, ברנדן רוג'רס הרשה לעצמו להשאיר את סטארידג' ובאלוטלי על הספסל כי בהרכב פתחו צמד הצעירים הנהדר קוטיניו וסטרלינג, שאחראים במידה רבה להתעוררות של ליברפול בתקופה האחרונה. תוך פחות משלוש דקות קוטיניו הימם את הסיינטס עם שער אדיר מחוץ לרחבה, ראזה חברו הכפיל בדקה ה-73 אחרי הרחקה רעה וקבע 0:2 חשוב. הכרטיס לליגת האלופות נראה בהישג יד, כשליברפול במקום השישי, נקודה בלבד מסאות'המפטון ושתי נקודות ממנצ'סטר יונייטד במקום הרביעי.

קיין. החמיץ את הפנדל, כבש את הריבאונד // צילום: איי.פי

היום קיבלנו גם דרבי לונדוני לוהט ודרמטי כאשר טוטנהאם אירחה את ווסטהאם. הארי קיין לא ניצל בפתיחה שתי הזדמנויות גדולות והפטישים הלמו בתרנגולים. קויאטה נגח את הראשון בדקה ה-22 ודיאפרה סאקו הנהדר הכפיל בדקה ה-62 מזווית קשה. אך המשחק עוד היה רחוק מלהסתיים. דני רוז ניצל הדיפה רעה של שוער ווסטהאם וצימק מקצה הרחבה (81), השופט הרביעי הורה על 5 דקות תוספת הזמן ואז הארי קיין נכנס לפעולה. המושיע של התרנגולים נפל ברחבה וזכה לפנדל גבולי. קיין ניגש בעצמו לבעוט את הפנדל, אדיראן שוער ווסטהאם הצליח להדוף אך חלוץ העתיד של נבחרת אנגליה בעט לרשת את הכדור החוזר ורשם שער 14 העונה בפרמיירליג שמכפר על ההחמצות מהפתיחה. 2:2 נהדר בסיום.

במשחק נוסף:אברטון – לסטר סיטי 2:2

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר