"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שוד - הדייט המושלם ליום האהבה
זוג הצעירים הסינים לא שכחו לחתום את המעשה בנשיקה, שגם הביאה למעצרם
הנשיקה של השודדים נתפסה במצלמת האבטחה // הנשיקה של השודדים נתפסה במצלמת האבטחה

שוד - הדייט המושלם ליום האהבה

זוג הצעירים הסינים לא שכחו לחתום את המעשה בנשיקה, שגם הביאה למעצרם

מערכת היום
, עודכן

זוג השודדים הזה כנראה ממש רצה לשחזר סצנה מהסרט "בוני וקלייד". בן 19 וזוגתו בת ה-18, מסין ניסו לבצע שוד נועז בחנות במחוז סצ'ואן במדינה. הזוג הרומנטי הצליח לפרוץ לחנות והיו כבר באמצע עבודתם כשכל הפעילות שלהם תועדה במצלמות האבטחה. השניים, שככל הנראה לא שופעים ב"יכולות" פשיעה מקצועיות במיוחד לא ניסו לכסות את פניהם ואפילו עצרו לרגע את מעשיהם לרגע רומנטי.

מצלמות האבטחה, שקלטו את השוד תפסו את השניים מתנשקים ממש כמו בסרטים, כנראה בשל האדרנלין הגבוה שזרם בדמם. העצירה הזו עלתה להם ביוקר לאחר מכן. הם הצליחו להימלט מן המקום עם כמה מאות דולרים, אך לא עבר זמן רב עד שנעצרו.

הנשיקה נתפסה בעדשת מצלמת האבטחה

בעלי החנות גונג צ'ן סיפר: "הם היו חובבנים מכיוון שחוץ מהכסף הם לא לקחו שום דבר אחר. היו מצלמות, מחשב נייד וטלפונים חכמים, ואת כולם הם השאירו מאחור. הם בטח היו עסוקים מידי בנשיקות שלהם. הם לא לקחו שום דבר בעל ערך. הם התנשקו כאילו הם חוגגים את ניצחונם אבל זה לא היה להרבה זמן".

זוג האוהבים, ליי יו וחברתו צ'יאנג צ'יו נעצרו לאחר שהמשטרה ניתחה את תמונות צילומי האבטחה שהבעיר להם בעל החנות. דובר מטעם המשטרה סיפר: "הצלחנו לאתר אותם הודות למידע מודיעיני שקיבלנו מגולש ברשת החברתית. עצרנו אותם בזריזות ואפילו הצלחנו למצוא חלק מהכסף שהם שדדו מהחנות".

רחת לוקום - לא מה שחשבתם

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...