שוטרי מרחב ירקון דפקו אתמול בלילה על דלתו של תושב ראשון לציון והודיעו לו כי הוא עצור בחשד לסחר סמים. כששאל כיצד הגיעו אליו הוא לא ציפה לתשובה של השוטרים. מספר דקות קודם לכן הם תפסו רכב ובו נמצא תיק שהכיל מאות חבילות סם מסוג נייס גיי. חוץ מהסמים הם מצאו בתיק קורות חיים – קורות החיים שלו.
צבא ארה"ב דואג לחיי המין של החיילים
בעלי מגרש הרכבים הסמוך להרצליה עיקלו אתמול עוד רכב אך כשפתחו את אחת הדלתות לבדיקת תכולתו, גילו תיק גדול שהכיל חומר החשוד כסם ומיהרו להזעיק את המשטרה. השוטרים מצאו 350 חבילות נייס גאי וטופס.
שקיות ה-"נייס גאי" שנתפסו
כשקראו את הטופס התברר להם כי ייתכן והתעלומה נמצאת לקראת פתרון אפשרי. היה מדובר בדף שכותרתו 'קורות חיים' ובו פרטיו וכתובתו של בעל הרכב. כל שנותר להם היה לנסוע לביתו של החשוד תושב ראשון לציון בן 27. ולעצור אותו. בחקירתו סיפר כי מזה זמן רב הוא אינו עושה שימוש ברכב ולמעשה העבירו לאחר. לשאלה מדוע קורות חייו נמצאו ברכב לא היה הסבר משכנע והוא נותר במעצר.
"סבא מכר לנו סמים"
במרחב ירקון ביקשו להבהיר כי סמי פיצוציות הנם סמים מסוכנים הנמכרים בעיקר לבני הנוער ולצעירים ושימוש בהם עלול לגרום לנזק בלתי הפיך.
