"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מקומם: להקה ערבית מישראל מכפישה את צה"ל
בתמונה שפורסמה ברשת נראים "חיילי צה"ל" רודפים באקדחים שלופים אחר זמר ערבי
"חיילים" רודפים אחר זמר ערבי בישראל // צילום מסך // הסלפי המקומם. "חיילים" רודפים באקדחים שלופים

מקומם: להקה ערבית מישראל מכפישה את צה"ל

בתמונה שפורסמה ברשת נראים "חיילי צה"ל" רודפים באקדחים שלופים אחר זמר ערבי

מערכת היום
, עודכן

"פאליווד" במיטבו. להקת ההיפ-הופ הערבית "דאם" מלוד פרסמה בחשבון הטוויטר שלה צילום סלפי בו נראה סולן הלהקה, תאמר נפאר, בורח מ"שוטרי מג"ב" שכביכול רודפים אחריו עם אקדחים שלופים תחת הכיתוב: "סלפי בזמן שהצבא הישראלי רודף אחרי".

בעוד שבדף הפייסבוק של הלהקה הוסבר כי מדובר בצילומי קליפ וכי לא מדובר בשוטרים או בחיילים, אלא בשחקנים, בחשבון הטוויטר אין שום הסבר לתמונה – והרשת גועשת. קרוב ל-15 אלף עוקבים שיתפו מחדש את התמונה מתוך הבנה כי מדובר בתמונה אמיתית.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

"זה מטורף", "מזל שנשארת בחיים בשביל לשתף" ו-"תשוחרר פלשתין" היו חלק מהתגובות שהגיפו בטוויטר עוקבים לתמונה השקרית. כמה גם תהו אם נפאר נותר בחיים, ומה עובר בראשו של אדם שחיילים רודפים אחריו בנשקים שלופים.

אל מול גל השנאה כלפי צה"ל ומדינת ישראל שהתמונה עוררה בקרב משתמשי טוויטר ברחבי העולם, נעמדו כמה ישראלים שמנסים להבהיר כי מדובר בזיוף וכי לא מדובר בחיילים או בשוטרים ישראלים.

חברי "דאם" מגדירים את להקתם פלשתינית ושרים בעיקר בערבית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...