מכבי חיפה ערכה היום (חמישי) מסיבת עיתונאים לכבוד הצגת שחקני הרכש החדשים שלה, אלירן עטר ומוחמד קמארה. "אין ספק ששניהם ישדרגו את מכבי חיפה", אמר המאמן מרקו בלבול.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
"כרגע זה הסגל", הוסיף בלבול, "תורג'מן מועמד לא מועמד להשתחרר. הוא עובד קשה באימונים ואני משוכנע שהוא יצליח השאיפה היא לעשות את המקסימום שאנחנו יכולים. אם נצליח לחזק את הקבוצה, נחזק אותה".
ואכן, הירוקים פנו לבני סכנין בבקשה לשחרר את הבלם אברהם פאס בתמורה לחלוץ שון וייסמן ושחקנים נוספים. בקבוצה מהמגזר החליטו שלא לשחרר את פאס, שנחשב לעוגן בהגנה. שם היו רוצים לראות גם את מוחמד כליבאת ודקל קינן נכללים בטרייד אך בחיפה לא ישחררו את קינן, אלא מעדיפים להעביר את איאד חבשי. הסיבה לפנייה היא שבחיפה לא מצאו עד כה בלם זר מחוץ לישראל ולכן מעדיפים להחתים בלם מוכר.
בחיפה ינסו היום להשלים את עסקת העברתו של החלוץ איתי שכטר מנאנט הצרפתית. אם זה יקרה, הוא ינחת מחר בישראל וכבר בשבת הקרובה יוכל לצפות בירוקים במשחק מול הפועל ב"ש. המכשול היחיד הוא פערים כספיים קטנים מול הצרפתים שבמועדון מהכרמל מאמינים כי ייסגרו. תנאיו של השחקן עצמו כבר סוכמו והוא ירוויח כ-300 אלף יורו בעונה.
מבחינת הסגל למשחק בשבת, הקפטן יוסי בניון צפוי לחזור כאשר הקשר החדש מוחמד קמארה צפוי לערוך הופעת בכורה, אם כי לא ברור עדיין אם יפתח בהרכב. לגבי אלירן עטר, תתקבל החלטה רק מחר אם לכלול אותו בסגל אך הוא לא צפוי לפתוח בהרכב.
על המצב של הקבוצה אמר בלבול: יש לחץ, כשאתה לא מנצח זה מאוד מאכזב. אני רואה פה שחקנים עם אופי חזק ואני בטוח שעם השחקנים שהבאנו נראה טוב יותר בהמשך".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
