"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לא נעצור עד להכחדת הציונים"
אלפים בהלוויית הגנרל האיראני שנהרג בגולן • דיווחים: חיזבאללה יקים מיליציות בגולן הסורי
הכור הגרעיני באיראן | צילום: אי.אף.פי

"לא נעצור עד להכחדת הציונים"

אלפים בהלוויית הגנרל האיראני שנהרג בגולן • דיווחים: חיזבאללה יקים מיליציות בגולן הסורי

אלי לאון
, עודכן

"נתיבו של אללדאדי הקדוש אינו ניתן לעצירה ויימשך עד שחרורה של ירושלים והכחדתו של המשטר הציוני", כך איים אתמול הגנרל מוחמד עלי ג'עפרי, ראש משמרות המהפכה בטקס לזכרו של הגנרל מוחמד עלי אללדאדי, שנהרג ביום ראשון בגולן הסורי בתקיפה אווירית שיוחסה לישראל.

ארונו של אללדאדי כוסה בדגל איראן והועבר אחר כבוד לבסיס של משמרות המהפכה באזור דרום טהרן. אלפי אנשים השתתפו בטקס וקראו "מוות לישראל". הלווייתו תתקיים היום בעיר פריז שבדרום איראן.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

בלבנון דווח כי בין דמשק, טהרן וחיזבאללה נערכים דיונים אינטנסיביים באשר לאופי התגובה לתקיפה, שבה נהרגו - לבד מהגנרל האיראני - חמישה קצינים של משמרות המהפכה ושישה פעילי חיזבאללה.

לפי הדיווחים בסוכנויות הידיעות בלבנון, התגובה תתבסס על פעילות נגד כוחות צה"ל המוצבים בגבול סוריה־ישראל באזור רמת הגולן. הוחלט להקים ולחמש מיליציות באזור קונייטרה, ואנשיהן יבצעו פעולות גרילה נגד כוחות צה"ל - בדומה לאופי הלחימה של חיזבאללה ברצועת הביטחון בדרום לבנון עד לנסיגת ישראל. גורם בכיר בדמשק הדגיש כי המתווה האסטרטגי שגובש נועד למנוע הידרדרות והסלמה בשטח, שעלולות להביא לפתיחה של מערכה כוללת כפי שהיה במלחמת לבנון השנייה. בכיר בחיזבאללה אמר לרשת אל־מנאר כי למרות הפגיעה הקשה בארגון בעקבות חיסול ג'יהאד מורנייה ושאר הקצינים, בחיזבאללה לא מעוניינים במלחמה כוללת.

בתוך כך, בלבנון נמשכו אתמול הדיווחים באמצעי התקשורת על פעילות מוגברת של כלי טיס ישראליים באזור הגבול בין ישראל, דרום לבנון והגולן הסורי. עוד דווח כי בעקבות תגבור כוחות הקרקע של צה"ל המוצבים במשולש הגבולות ישראל־סוריה־לבנון, תיגבר צבא לבנון את כוחותיו בגבול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...