"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוסטרליה: דודי סלע מול רפאל נדאל בסיבוב ה-3

ניצחון ענק לטניסאי הישראלי שגבר 6:7, 7:5, 5:7, 3:6 על לוקאש רוסול הצ'כי המדורג 30 בעולם • סלע השווה את הישג השיא שלו במלבורן • בסיבוב הבא יתמודד הישראלי עם המדורג 3 בעולם, שהתקשה מול יריב חלש

,עודכן
צילום: אי.פי.איי // סלע חוגג עם דגל שקיבל מהקהל המקומי

דודי סלערשם הבוקר ניצחון פנטסטי על לוקאש רוסול הצ'כי והעפיל לסיבוב השלישי באליפות אוסטרליה, הגרנד סלאם הראשון של השנה. בסיבוב הבא סלע יפגוש את רפאל נדאל.

הישראלי המדורג במקום ה-106 בעולם שוב התעלה ברגע האמת מול יריב בכיר ממנו וניצח 6:7, 7:5, 5:7, 3:6. מאז אליפות ארצות הברית הפתוחה ב-2009 עבר סלע סיבוב שני בגרנד סלאם והשווה את הישג השיא שלו באליפות אוסטרליה.

סלע שניצח במערכה הראשונה בשובר שוויון, הפסיד בשניה ולאחר מכן לחץ על הדוושה וסגר את הסיפור עם שתי מערכות נפלאות. הטניסאי הישראלי רשם 12 אייסים ו-4 טעויות כפולות בהגשה. כמו כן, סלע הוסיף גם 37 ווינרים ו-37 טעויות בלתי מחויבות לעומת 57 של יריבו. המחבט הישראלי הבכיר שבר את יריבו 5 פעמים במהלך המשחק מתוך 15 אפשרויות שבירה ובזכות ההישג הנפלא הוא צפוי לחזור למאייה הראשונה בדירוג העולמי.

כמו כן, גם יוני ארליך שמשחק בטורניר הזוגות ניצח היום במשחק הראשון שלו בשנת 2015. ארליך ובן זוגו טריט הוואי הפיליפיני גברו 3:6, 6:7, 3:6 על דוסון לובצ'יץ' ויאן הוסן לו בסיבוב הראשון של טורניר הזוגות.

אחרי 4 שעות: נדאל העפיל לסיבוב ה-3

רפאל נדאל המדורג שלישי בעולם נאבק היום בקרב קשה במיוחד במסגרת הסיבוב השני באליפות אוסטרליה הפתוחה. הספרדי נראה תשוש ופגוע ואף היה על סף הדחה אבל חזר מפיגור לניצחון נהדר בחמש מערכות על סמיצ'ק האמריקני המדורג 112 בעולם.

נדאל לאחר סיום המשחק הדרמטי // צילום: איי.פי

השור ממאיורקה נזקק ל-4 שעות ו-5 מערכות בכדי לנצח 6:2, 3:6, 6:7, 6:3, 5:7. במערכה החמישית הספרדי ידע להתעלות ברגע האמת ואחרי שהשיג שבירה במשחקון התשיעי ועלה ל-4:5 משם הדרך לניצחון כבר הייתה סלולה. בסיום נשכב נדאל על המגרש בהתרגשות גדולה כשהוא נראה מאושר, כואב ותשוש כאחד.

סיאטל וניו אינגלנד ייפגשו בסופרבול

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר