האגודה למען החייל השיקה היום את הסניף הראשון של רשת "כוורת" בבית החייל בתל אביב. בשנה הקרובה, 300 חנויות השק"ם לשעבר בבסיסים ובמתקנים השונים של צה"ל ישופצו, ישנו את שמם וימותגו מחדש. מהלך מיתוג ושינוי השם כולל גם הוזלה של עשרות אחוזים על מוצרי החיילים האהובים ביותר.
המיתוג החדש כולל סניף, שייראה כמו חנויות נוחות בתחנות הדלק וכולל מוצרי מזון, טואלטיקה, סיגריות, מאפים טריים, קפה טרי ועוד. החנות הראשונה שנפתחת השבוע, בבית החייל בתל אביב מוצעת לטובת החיילים המגיעים לקורסים והשתלמויות ותהיה פתוחה בימים א'-ה' בין השעות 7:00-16:30.
ברשימת המוצרים הזולים יחסית ניתן יהיה למצוא קפה טסטרסצ'ויס, שמחירו כעת עומד על 14.9 שקלים למי שקונה בחנות ב-49 שקלים ומעלה. חטיף קליק יעלה ארבעה שקלים, מחירו של חלב תנובה יהיה 5.5 שקלים ומחיר במבה 200 גרם יעמוד על 7 שקלים. מחיר קפה הפוך זהה למחיר הקפה ברשת קופיקס – 5 שקלים. בכוורת הורידו את מחירי סכיני הגילוח של גילט ל 26.90 כדי להיות תחרותיים יותר גם במוצר הזה.
רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
מחיר מאפים יקר יותר בשקל מאשר בקופיקס ועומד על שישה שקלים. למרות שמחירם יקר יותר, מדובר במאפים גדולים יותר.
לדברי אביגדור קהלני, יו"ר האגודה למען החייל: "אנו מביאים היום בשורה חגיגית לכל חיילי צה"ל. לצד מיתוג ומתיחת פנים לחנויות הנוחות של הצבא, הוריתי על ביצוע מהלך רחב היקף של הוזלת מחירים למגוון המוצרים האהובים והנדרשים על ידי החיילים. הרשת פועלת כרשת קמעונאית לכל דבר ועניין, אולם כל עודפיה מופנים לטובת חיילי צה"ל".
צביקה גולדנברג מנכ"ל רשת "כוורת" התייחס היום לפתיחת הרשת ואמר: "לקראת השנה האזרחית החדשה תבצע הרשת מהלך הורדת מחירים משמעותי על עשרים מוצרים מובילים בקרב החיילים, זאת לצד הוזלות שבועיות נוספות. מהלך זה מתאפשר בזכות מספר צעדי התייעלות שיישמנו ברשת, לצד הסכמים משופרים מול הספקים. מטרתנו היא שכל החיילים יעדיפו את השירות, החוויה והמחירים המשתלמים בכוורת על פני רכישות בשוק האזרחי. הסייג שלנו הוא סיגריות משום שאנחנו לא רוצים לעודד חיילים לעשן".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו