סערה חדשה במכבי ת״א. במהלך הימים האחרונים הופץ ברשתות החברתיות תמונה שהודלפה מתוך חדר ההלבשה של הצהובים, שבה צולם אחד משחקני הקבוצה כשהוא עירום לחלוטין, כאשר לצידו ישנם עוד מספר שחקנים בכירים שצוחקים מהמעשה.
בשורות האלופה החליטו שלא להבליג למעשה ומיד קנסו חלק מהשחקנים. במועדון העריכו שייתכן כי הקנס הוא רק העונש הראשון והשחקנים עשויים לעמוד לוועדת משמעת פנימית ואולי אף יספגו השעייה.
"מועדון הכדורגל מכבי ת"א מתייחס לתמונה המסתובבת ברשת בימים האחרונים כדבר שלחלוטין אינו מקובל״, אמר בכעס רב מנכ״ל הקבוצה, מרטין ביין, שהוסיף, ״אנו נבחן את הנושא ונטפל בו בין כתלי המועדון. התנהגות מסוג זה אינה מקובלת ובמועדון הכדורגל מכבי ת"א לא נעבור עליה לסדר היום".
בתוך כך, הקבוצה הגישה היום את הערעור שלה לבית הדין העליון של ההתאחדות הכדורגל, להחלטה להפחית ממאזנה 2 נקודות ולסגור בארבעת המשחקים הבאים בביתה את שערים 4-5 ואת 10-11, בעקבות אירועי הדרבי האלימים. גם הפועל ת״א, שתמשיך בעמדה אחידה עם הצהובים בנוגע לענישה, הגישה את ערעורה. הדיון בעניין נקבע ליום שלישי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

