"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדקו את הוודקה והארק שאתם שותים

משרד הבריאות מזהיר משני משקאות מזויפים עם ריכוז מתנול גבוה

, עודכן
0

משרד הבריאות מזהיר מצריכת שני משקאות אלכוהוליים החשודים כמזוייפים. בבדיקה נמצא כי המשקאות "וודקה קרמלין" ו"נסיך הארק" המכילים כמויות גדולות של החומר המזיק מתנול, בריכוז גבוה פי 523 עד פי 533 מהתקן הישראלי.

בבדיקות שערך האגף לאכיפה ופיקוח במשרד הבריאות בשיתוף שירות המזון למשקאות "וודקה קרמלין" ו"נסיך הארק" אשר נתפסו על ידי משטרת ישראל , התגלה כי המשקאות הכילו מתנול בכמויות גבוהות ביותר:

עריכוז מתנול גבוה עלול לגרום לעיוורון ואף למוות. הרעלת מתנול מתבטאת בסחרחורות, בלבול, חולשה, כאבי ראש, הקאות, כאבי בטן ואף פרכוסים.

משרד הבריאות קורא לציבור שלא להשתמש במשקאות הללו עקב סכנה לבריאות הציבור.

במקרה הצורך, ניתן לדווח למוקד "קול הבריאות"- משרד הבריאות 5400*

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר