"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דנקר בדרך למחזמר?
תיאטרון הבימה מתכנן להפיק את "שיר אשיר בגשם" - המועמד המוביל לקבלת התפקיד הוא רן דנקר
צילום: ג'ררד אלון // דנקר

דנקר בדרך למחזמר?

תיאטרון הבימה מתכנן להפיק את "שיר אשיר בגשם" - המועמד המוביל לקבלת התפקיד הוא רן דנקר

ערן סויסה
, עודכן

ל"ישראל היום" נודע כי בתיאטרון הבימה רכשו לאחרונה את זכויות המחזמר המצליח "שיר אשיר בגשם", והמועמד המוביל לקבל את התפקיד הראשי הוארן דנקר.

על פי גורמים המעורים בפרטים, דנקר נסע בשבוע שעבר לראות את המחזמר בלונדון, והחלטת הצדדים צפויה להתקבל בקרוב.

מי שיביים את המחזמר הוא משה קפטן, ועל הכוריאוגרפיה יופקד אביחי חכם - שניהם עבדו עבור התיאטרון גם במחזמר המצליח "גבירתי הנאווה". אם שני הצדדים יגיעו להסכמה, זה יהיה המחזמר הראשון של דנקר, שבשנים האחרונות הפך שחקן קבוע בתיאטרון הלאומי.

ממשיכה בגל.גל גדות ממשיכה להתמקם בתעשיית הקולנוע ההוליוודית: אתמול התפרסמה רשימת השחקניות החדשה של הסרט "קרימינל", והתגלה שלצידם של קווין קוסטנר, גארי אולדמן וראיין ריינולדס תשתתף הדוגמנית והשחקנית הישראלית.

טיול של מלכות.כמו "המירוץ למיליון" רק בלי המיליון: עינת ארליך תטוס בקרוב עם בתה ליבי להרי הפירנאים שבספרד במסגרת "מלכת המדבר".

ההזמנה בדרך.אם לא קיבלתם בימים האחרונים טלפון מהפקת החתונה של נינט טייב ויוסי מזרחי, כנראה אתם לא ברשימת המוזמנים. מי שכן קיבל התבקש להעביר כתובת למשלוח הזמנה, וממש עכשיו היא בדרכה אליו.

מבחן בוזגלו.אמירה בוזגלו מצטרפת לעונה השנייה של "הכוכב הבא". לא כזמרת, אלא כמלהקת.

צולף ושר. למי שצפו בפרק האחרון של האודישנים ב"דה וויס" וחשבו שהמתמודד מתן אמית מוכר להם, נספר לכם שאולי תזהו אותו מהסידרה האמריקנית "הומלנד", שבה שיחק כראש יחידת הצלפים.

גזר הדין של ביבר: סדנה לעצבים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...