גם כשהתותחים יורים הריבים לא פוסקים: אתמול המשיכה הסערה סביב ההפגנה שהתקיימה במוצ"ש בכיכר הבימה בתל אביב בין אנשי ימין ושמאל, שנגמרה, לטענת השמאל, גם באלימות פיזית נגדם ובהתערבות המשטרה.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
בהפגנה שאירגנו אנשי השמאל השתתפו כמה מאות בני אדם ומולם התייצבו כמה עשרות אנשי ימין, שצעקו לעברם ואף ביקשו לתלוש שלטים שהונפו נגד צה"ל. מארגני העצרת טוענים כי ההפגנה לא כוונה נגד צה"ל אלא היתה בעד הפסקת האש. בהזמנה לאירוע נכתב: "לא נסכים לבלות חיים שלמים בתוך מקלטים ולצלילי מלחמות בלתי פוסקות. לא נסכים להמשך של ירי על אוכלוסייה אזרחית, לא יהודית ולא ערבית". אלעד וולף, ממארגני ההפגנה, אמר: "הקריאות לא היו נגד צה"ל בשום צורה, אבל בווידאו שראיתי אחר כך ראיתי שלט אחד נגד צה"ל".
מנגד, הראפר יואב אליאסי המכונה "הצל", שהשתתף בהפגנה כחלק מאנשי הימין, כתב אתמול: "התעוררתי לים של שקרים ורצח אופי מטורף שהתקשורת השמאלנית עושה לי. התגובה המוגזמת שלהם היא בעקבות זה שהם תמיד חשבו שמותר להם בעיר הבירה שלהם ת"א להגיד ולעשות כל מה שירצו. אז לא עוד!". לדבריו, בהפגנה "לא היו אלימות, אמבולנסים או אלות. שלטים עם כתובות נגד צה"ל נתלשו מהידיים, אבל בשום זמן לא היתה אלימות קשה, או רצינית - זה שקר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו