"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשטרה תקים צוות לבדיקת הכשל במוקד

כיצד חלפו כשש שעות מרגע הדיווח של אחד החטופים ועד שהדיווח נמסר לצה"ל ולשב"כ

,עודכן
המפכ"ל דנינו במרחב חברון // צילום: דוברות המשטרה // המפכ"ל דנינו במרחב חברון, אתמול

בדרך להפקת לקחים: המשטרה תקים צוות לבדיקת הכשל שהתרחש במוקד 100 במהלך חטיפתם של שלושת הנערים בחמישי בלילה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אז, בשעה 22:25, הצליח אחד החטופים לטלפן למוקד ולהודיע על החטיפה. לשיחה ענה מוקדן, שוטר שח"מ, שהתקשה להבין כי מדובר בשיחת חירום והעביר את השיחה לאחראית המשמרת במוקד. זו לא דיווחה על השיחה, ובפועל חלפו כשש שעות מרגע השיחה ועד שהדיווח נמסר לצה"ל ולשב"כ. ההסבר שניתן עד כה היה שהמוקדנים חשבו כי מדובר בשיחה של מטרידים, שכן ביום החטיפה טיפל מוקד 100 של מחוז ש"י ביותר מ־1,000 פניות, מתוכן כ־250 של מטרידים.

אתמול הגיעו למרחב חברון המפכ"ל רנ"צ יוחנן דנינו, ראש אגף המבצעים ניצב אהרון אקסול, מפקד מחוז ש"י ניצב קובי כהן וראש אגף כוח אדם במשטרה ניצב ירון בארי, ונפגשו עם מח"ט חברון אל"מ יריב בן עזרא ועם השוטרים הפועלים במרחב. המפכ"ל שיבח את מאמציהם של השוטרים לאיתור החטופים.

כמו כן קיים ניצב כהן הערכת מצב עם סגל הפיקוד הבכיר של המחוז ואמר כי המשטרה תאפשר לקיים מחאות לגיטימיות. לדבריו, המשטרה תפעל ברגישות ולא תאפשר למפירי הסדר להפוך את המחאות לאלימות. "נפעל באפס סובלנות נגדם", הבהיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר