עמוד הפייסבוק שנפתח ביום שישי האחרון, BringBackOurBoys#, צבר בתוך ארבע שעות בלבד יותר מ־7,000 לייקים, בניסיון לעורר מודעות בינלאומית לחטיפה, ואמש כבר צבר העמוד יותר מ־64 אלף לייקים.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
העמוד נבנה במתכונת של המחאה העולמית, שהחלה מישל אובאמה כדי לשחרר את הנערות הניגריות שנחטפו על ידי ארגון בוקו חראם. גולשים רבים העלו לעמוד תמונות שלהם כשהם מצולמים לצד שלטים שעליהם נכתב: "Bring Back Our Boys".
הגולשים המגיעים לעמוד נקראים לחלוק אותו עם חבריהם, בדגש על סלבריטאים שיעוררו תהודה, וכן להעלות צילומים משלהם. יו"ר הסוכנות, נתן שרנסקי, הצטלם אף הוא עם השלט וכתב: "בעוד אנו מתפללים לשלומם של שלושת הנערים הישראלים שנחטפו על ידי מחבלים ביום חמישי, אני מצטרף לעובדי הסוכנות ולנציגים בישראל ובעולם באמירה: החזירו את בנינו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו