"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הכי טוב בשבילי לא להמשיך"

רשמית: גרינברג נפרד מירושלים • המאמן רמז למחלוקת עם ההנהלה: "הגעה לגמר הפלייאוף היתה קנה המידה היחיד להצלחה" • קטש ושמיר המועמדים הבולטים כרגע

, עודכן
0
בראד גרינברג. עונה אחת במלחה ודי // צילום: דודי ועקנין // בראד גרינברג. עונה אחת במלחה ודי  ,
בראד גרינברג. עונה אחת במלחה ודי // צילום: דודי ועקנין // בראד גרינברג. עונה אחת במלחה ודי

אף אחד לא הופתע, אבל מאתמול זה רשמי: בראד גרינברג לא ימשיך בהפועל ירושלים. למאמן היה חוזה לשלוש שנים, אך לקבוצה היתה אופציה לצאת ממנו אחרי עונה וזה מה שהיא בחרה לעשות. כבר אחרי ההפסד בחיפה בשבוע שעבר, שסיים לה את העונה, היה ברור שגרינברג יסיים את דרכו במועדון.

מובן שלסיומת הלא טובה היה חלק מרכזי בכך. ירושלים לא הגיעה לגמר הפלייאוף לאחר הפסד 3:1 לחיפה בסידרה שבה היא נראתה רע מאוד, גם אם מתחשבים במצבה הבריאותי הלא פשוט. מירושלים נמסר אתמול: "הנהלת הקבוצה מבקשת להודות לבראד על העונה האחרונה. גרינברג הוא מקצוען וג׳נטלמן אמיתי והיה לנו הכבוד לעבוד איתו בעשרת החודשים האחרונים". בקבוצה אמרו אתמול שלא מדובר בפיטורים, אלא בשימוש בסעיף בחוזה שאיפשר לה להפסיק את ההתקשרות אחרי עונה אחת.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

גרינברג עצמו הקפיד אתמול בתגובתו להבדיל בין התחושות בחדר ההלבשה של הצוות המקצועי והשחקנים לבין מי שכינה "אלה מחוץ לחדר ההלבשה": "אני מאוד גאה במה שעשינו העונה. הרקורד שלנו מדבר בעד עצמו. סיימנו את העונה עם מאזן 7:21, עשינו רצף היסטורי של ניצחונות, הגענו לרבע גמר היורוקאפ, החזרנו את מלחה למה שהוא היה עם כדורסל מהנה ולא אנוכי. תמיד אסתכל על העונה הזו בגאווה".

"ההערכה לקבוצה גדלה מאוד העונה", הוא מוסיף, "עזבתי את הקבוצה במצב הרבה יותר טוב ממה שהיא היתה כשקיבלתי אותה. אני לא מופתע ממה שקרה מכיוון שאני יודע שמחוץ לחדר ההלבשה לא הרגישו כמוני. בשבילם הגעה לגמר הפלייאוף היה קנה המידה היחיד להצלחה. הכי טוב בשבילי לא להמשיך בגלל שהיה פער בהגדרה שלי ושל 'אלה מחוץ לחדר ההלבשה' להצלחה".

כרגע נראה שהמאמן הבא של הקבוצה יהיה דן שמיר או עודד קטש, אבל ייתכנו עוד התפתחויות רבות. אם דיוויד בלאט יגיע לצסק״א מוסקבה הוא ירצה בוודאי בהישארות שמיר במועדון. אם דני פרנקו לא ימשיך במכבי חיפה הוא יהפוך למועמד רציני לקבוצה מהבירה ואין לפסול גם פנייה לארז אדלשטיין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר