"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוחות רוסים פרצו לתוך בסיס אוקראיני בקרים
לאחר שבמשך שעות כיתרו חיילים רוסים את בסיס חיל האוויר האוקראיני בקרים, הם הסתערו פנימה • לפחות אוקראיני אחד נפצע
חיילים אוקראינים // חייל אוקראיני שפונה במהלך השבוע מקרים

כוחות רוסים פרצו לתוך בסיס אוקראיני בקרים

לאחר שבמשך שעות כיתרו חיילים רוסים את בסיס חיל האוויר האוקראיני בקרים, הם הסתערו פנימה • לפחות אוקראיני אחד נפצע

רויטרס
, עודכן
רויטרס

חיילים רוסים שכיתרו את בסיס חיל אוויר האוקראיני בחצי האי קרים, הציבו אולטימטום לכוחות האוקראינים – פנו את הבסיס בתוך שעה, או שנסתער פנימה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

האולטימטום פג כבר בשעה 15:30 שעון ישראל, וכעבור פחות משעתיים רכב משוריין פרץ למקום. הבסיס, שמעליו מונף דגל אוקראינה, הוא אחד הבודדים שנותרו בשליטה אוקראינית מאז סיפוח האזור לרוסיה.

"הכוחות הרוסיים הקציבו לנו שעה להיכנע, או שהם יסתערו פנימה. אנו לא הולכים לשום מקום, נראה מה זו ההסתערות הזו", אמר אולג פודובאלוב, סגן מפקד הבסיס. על פי הדיווח, לפחות אוקראיני אחד נפצע במהלך הפעילות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...