"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מסתמן: עיר ללא הפסקה, גם בשבת
הנהלת עיריית ת"א אישרה מתווה שיסדיר את פתיחת החנויות בשבת • ההצעה עוברת לאישור מועצת העיר • בתוכנית: חנויות שיעבדו ב־70 רחובות
פתיחת חנויות בשבת // מספר חנויות מוגבל בכל רחוב

מסתמן: עיר ללא הפסקה, גם בשבת

הנהלת עיריית ת"א אישרה מתווה שיסדיר את פתיחת החנויות בשבת • ההצעה עוברת לאישור מועצת העיר • בתוכנית: חנויות שיעבדו ב־70 רחובות

יהודה שלזינגר
, עודכן

עיריית תל אביב אישרה אתמול הצעה לתיקון חוק העזר העירוני בנושא פתיחת חנויות בשבת. ההצעה תובא לאישורה של מועצת העיר תל אביב־יפו בחודש הקרוב. לפני חצי שנה פסק בג"ץ כי על עיריית ת"א להסדיר את הנושא.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לפי התיקון, מספר מוגבל של מרכולים יוכלו לעבוד בשבתות ובחגים בכ־70 רחובות ברחבי העיר. האישור יינתן לכחמש שנים. כך, למשל, ברחוב בן יהודה אושרה מכסה של 25 חנויות, באבן גבירול 24 חנויות ובשדרות ירושלים 22 חנויות.

החוק קובע גם כי בשלושה אזורי פנאי ותיירות ברחבי העיר - נמל תל אביב ומגרשי התערוכה הישנים, מתחם התחנה ונמל יפו - תותר פעילותן של חנויות נוספות.

מעיריית תל אביב נמסר כי ההצעה "נועדה לשמר את האיזון בין צורכי תושבי העיר לצביונה של השבת מתוך שמירה על אופייה של העיר כעיר חופשית".

רון חולדאי, ראש עיריית תל אביב־יפו, אמר: "האיזון העדין הזה, שאותו אנו מנסים לעגן בחוק העזר, מבטא יותר מכל את הרוח התל־אביבית הסובלנית, הפועמת בעיר מימי דיזנגוף וביאליק - עיר המאפשרת לכל אחד לחיות את אורח חייו ולבטא את עצמו, ואשר מממשת הלכה למעשה את חזונו של הרצל למדינת היהודים החופשית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...