"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
פריצה לבסיס מג"ב: שבעה רובים נגנבו
לפנות בוקר התגלה כי כלי הנשק של השוטרים נלקחו מהארוניות האישיות שבבסיס
בסיס מג"ב בו התבצעה הפריצה // בסיס מג"ב בו התבצעה הפריצה

פריצה לבסיס מג"ב: שבעה רובים נגנבו

לפנות בוקר התגלה כי כלי הנשק של השוטרים נלקחו מהארוניות האישיות שבבסיס

,עודכן

שבעה רובי סער ואקדח נגנבו לפנות בוקר בהתפרצות לבסיס של משמר הגבול בסמוך לישוב מכבים שבשפלה. משטרת מחוז המרכז פתחה בחקירה ודיווח הועבר גם למחלקה לחקירת שוטרים.

על פי גורם משטרתי, כל כיווני החקירה נבדקים, כולל ההיבט הפלילי והלאומני וכן חשד לשיתוף פעולה מתוך הבסיס עם הפורצים.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

על פי המשטרה, דבר הפריצה התגלה כאמור בשבת לפנות בוקר. הנשק הוחזק, על פי הבדיקה, בארוניות אישיות שננעלו במנעול ושרשרת. הארוניות נמצאו פרוצות וכלי הנשק, המוגדרים כלי נשק אישיים של שוטרי מג"ב, נגנבו.

עם קבלת ההודעה על דבר הפריצה והגניבה החלה המשטרה בסריקות באיזור, כולל סריקות מהאוויר עם מסוק, בעיקר כדי לגלות עקבות בריחה, ללא הצלחה. צוות החקירה במשטרת מחוז המרכז אסף ממצאים מהבסיס תחקר נוכחים במקום והעריך, כי מדובר באירוע פלילי וכי כל כיווני החקירה עדיין פתוחים. "ההערכה היא כי הנשק עשה דרכו לגורמים פליליים שהזמינו את הגניבה וייתכן שהגנבים אף ביצעו פעולה מודיעינית וידעו לאן להגיע",דברי גורם משטרתי.

הדיווח הועבר גם למחלקה לחקירת שוטרים שכן כמקובל, נבדק גם חשד לסיוע פנימי. גם אם לא יתגלה כזה, הרי שמדובר במחדל אבטחתי הן בשמירה על הנשק והן בשמירה על הבסיס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו