דרור אלפרון שוחרר יום לפני חתונתו

אלפרון שוחרר 5 ימים לאחר שנעצר בחשד למעורבות ברצח כפול • מחר יתחתן עם בחירת לבו

דרור אלפרון // אלפרון. שוחרר ממעצר

צילום: משה בן שמחון

דרור אלפרון שוחרר היום (שני) לביתו, יום לפני חתונתו. ביציאה ממשרדי היחידה המרכזית של מחוז מרכז בכפר סבא המתינה אמו אהובה, והשליכה לעברו סוכריות צבעוניות, ואמרה: "עצרו אותו לשווא. זה רק בגלל ששם המשפחה שלו אלפרון. כואב שעצרו אותו לפני החתונה. אבל נעבור גם את זה".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

כלתו המיועדת הייתה על קו הטלפון, לחוצה ומודאגת מאוד, לאור העיכוב ביציאה מהמעצר. אלפרון עצמו, סירב להתייחס לתקשורת ונסע מהאזור כשהוא רכוב על קטנוע שהמתין לו.   

יחד איתו שוחרר גם בן דודתו, חיה, ראובן פרטוש ומעצרו של אחיו אלי פרטוש הוארך בארבעה ימים בבית משפט השלום בכפר סבא, כך גם אשר ג'יני, עובד של אלי פרטוש. 

אמו של דרור סיפרה כי מחר בנה בכורה צפוי להינשא לבחירת ליבו באחד האולמות במרכז תל אביב, "יש המון פשע בעולם, שימצאו את רוצח בעלי שחמש שנים מסתובב חופשי. לבן שלי אין כל מעורבות ברצח", אמרה והוסיפה: "היה לי ברור מההתחלה שהוא ישוחרר ושנחגוג כמו שצריך את חתונתו. ועל מה? אין בכלל ראיות".

"מכאן הבן שלי נוסע ישר לחייט כדי למדוד את החליפה", אמרה אהובה אלפרון וגיחכה על המשטרה ש"נעלבה" בגלל שלא הוזמנה לחתונה: "המשטרה רצתה לקלקל לנו את השמחה לפני החתונה. זאת תעודת עניות למשטרת ישראל".  

גורם הקשור לחקירה אמר: "דרור קיבל יופי של מתנת חתונה".

ב-27 ביוני השנה נורה צרור יריות על ידי אלמונים רכובים על אופנוע, שחיסלו במקום את פרטוש ועורקבי באתר הבניה, בלב שכונה מרכזית בפתח תקווה, לא רחוק מבית ספר יסודי בו שיחקו ילדים בחוץ בזמן ההפסקה. אדם נוסף שהועסק במקום נפצע באורח בינוני עד קשה, שפונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית חולים בלינסון שבעיר. 

עורקבי הוא דמות ידועה ומוכרת למשטרה. הוא ריצה בעבר עונש מאסר על הריגתו של אלון מיכאלי לפני 13 שנה, במהלך ויכוח על כסא בחוף הים.  

ומה אתם חושבים? טקבקו לנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר