"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יום ללא בשר בבית רה"מ
מיקי חיימוביץ' מציינת שנה להשקת "יום ללא בשר" בבית רה"מ • נופר מור סגרה תאריך לחתונה • ליאיר מרטון נולד בן • סירק דה סוליי לישראל
חיימוביץ' ובני הזוג נתניהו // חיימוביץ' ובני הזוג נתניהו

יום ללא בשר בבית רה"מ

מיקי חיימוביץ' מציינת שנה להשקת "יום ללא בשר" בבית רה"מ • נופר מור סגרה תאריך לחתונה • ליאיר מרטון נולד בן • סירק דה סוליי לישראל

ערן סויסה
, עודכן

ראש הממשלה ורעייתו נפגשו אתמול עם מיקי חיימוביץ', יוזמת פרויקט "יום ללא בשר", לציון שנה להשקתו. שרה נתניהו סיפרה כי בנם יאיר הוא צמחוני זה שנתיים. ראש הממשלה אינו צמחוני, אך הוא סיפר על ההשפעה שהיתה לספר "קיצור תולדות האנושות" עליו. ״קראתי בספר על התודעה שיש לחיות, על המודעות שלהן לסבלן של חיות אחרות והיתה לזה השפעה״. נתניהו הוסיף: ״לצד האחריות שלי כראש ממשלה להגן על החיים שלנו כאן, אני חש מחויבות להגביר את המודעות לפעולה נגד בעלי חיים״.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

סירק דה סוליי חוזרים.בהנחה שהתגעגעתם מאז המופע הקודם, סירק דה סוליי חוזרים להופיע בישראל עם ההפקה עטורת הפרסים Quidam. סיבוב ההופעות המושקע יגיע לישראל ויכלול עשרה מופעים בלבד בין 6 ל־16 באוגוסט 2014 בהיכל נוקיה בתל אביב. הפקה מיוחדת זו נצפתה על ידי יותר מ־10 מיליון איש ברחבי העולם. סירק דה סוליי הגיעו אלינו בפעם הראשונה בקיץ 2012 לאחר שנים של ניסיונות להביאם לישראל, אז קיימו 22 מופעים בארץ שבהם צפו כ־100,000 ישראלים והמופעים התמלאו עד אפס מקום. מחיר כרטיס 220 שקלים.

יש תאריך.לאחר שהתארסו, ביטלו והתארסו שוב - עכשיו גם יש תאריך. פליטת "האח הגדול" נופר מור וארוסה, אור אוחנה, יעשו זאת ב־13 במארס 2013 ב"אחוזה" במודיעין. אם המקום מוכר לכם, זה כי משה פרץ התחתן שם. על ההפקה הופקדה אירית רחמים ועל החלק האמנותי ליאור נרקיס.

בן מרטון.הבייבי בום בתעשיית הבידור נמשך: אתמול הגיע לעולם ליעם מרטון, בנו של הדוגמן לשעבר ואיש יחסי הציבור בהווה יאיר מרטון ואשתו שירלי. המאורע התרחש בבית החולים תל השומר, חדרים ספורים מחדרה של אשתו של אריק זאבי.

בהכנת המדור השתתף שלמה צזנה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...