זוועה בדרום: הצמידה סכין לצוואר ילדיה

אישום: אם לארבעה מתל שבע חנקה את ילדיה ואיימה עליהם - "אדקור אתכם בלב"

צילום: רפאל בן ארי // אילוסטרציה ,
צילום: רפאל בן ארי // אילוסטרציה

בתחילה היא התלוננה במשטרה שבעלה מתעלל בה. אלא שאז הוא נחקר, עדויות הילדים נבדקו - והתמונה התהפכה: לבית המשפט המחוזי בבאר שבע הוגש כתב אישום נגד אם לארבעה, שהתעללה בילדיה תקופות ממושכות, תקפה וחנקה אותם, וכן איימה עליהם באמצעות סכין.

על פי עובדות כתב האישום, שהוגש על ידי פרקליטות מחוז דרום, התגוררו הנאשמת, בעלה וארבעת ילדיהם הקטינים בתל שבע. לפי הנטען, בכמה הזדמנויות היכתה האם את הילדים בידיים או באמצעות צינור גומי, והשליכה לעברם חפצים שונים.

במקרים אחרים חנקה אותם ואיימה עליהם, באומרה "עכשיו אני שמה את הסכין בלב שלכם, תשתקו". בחלק מהפעמים האם אף הצמידה סכין לצווארם.  

עוד לפי כתב האישום, לפני כשבועיים צעקה הנאשמת מחוץ לביתה והטיחה את ראשה ברכב השייך לבעלה עד שנפצעה והחלה לדמם. לאחר מכן הגישה תלונה כוזבת במשטרה, שבה מסרה כי הפציעה נגרמה על ידי בעלה.

כתב האישום מייחס לאם עבירות של התעללות בקטין חסר ישע על ידי אחראי, תקיפה בנסיבות מחמירות, עבירות רבות של תקיפת קטין חסר ישע על ידי אחראי, איומים, שיבוש מהלכי משפט וידיעה כוזבת. הפרקליטות הגישה לביהמ"ש בקשה לעצור את הנאשמת עד לתום ההליכים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר