"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"קו אדום"? אובאמה מתרחק ממתקפה
הנשיא האמריקני העניק ריאיונות לרשתות הטלוויזיה בארה"ב והציג לוח זמנים חדש: "אין ציפיות שהקונגרס יסיים את הדיון בשבוע הקרוב, זה ייקח עוד זמן" • על ההצעה הרוסית: "אם היא אמיתית - תוכל למנוע מתקפה"
נשיא ארה"ב ברק אובאמה // הנשיא ברק אובאמה

"קו אדום"? אובאמה מתרחק ממתקפה

הנשיא האמריקני העניק ריאיונות לרשתות הטלוויזיה בארה"ב והציג לוח זמנים חדש: "אין ציפיות שהקונגרס יסיים את הדיון בשבוע הקרוב, זה ייקח עוד זמן" • על ההצעה הרוסית: "אם היא אמיתית - תוכל למנוע מתקפה"

מערכת היום
, עודכן

נשיא ארצות הברית ברק אובאמה ממשיך להתמהמה בנוגע לתקיפה אפשרית בסוריה. בשרשרת ריאיונות שהעניק לרשתות הטלוויזיה בארצות הברית אמר, כי עדיין לא החליט כיצד לנהוג אם הקונגרס יצביע נגד תקיפה.

"אנו יודעים מה היכולות של אסד", אמר בריאיון לרשת פוקס ניוז. "יכולותיו הצבאיות משמעותיות בהשוואה למורדים. הן משמעותיות ביחס ל-400 ילדים שהופגזו בנשק כימי. צריך לזכור שאפילו בני בריתו של אסד אומרים שהוא עבר את הגבול בשימוש בנשק כימי. איראן עצמה הייתה קורבן לשימוש בנשק כימי. יש סיבה לכך שכל הקהילה הבינלאומית אסרה שימוש בנשק כימי אפילו בזמני מלחמה".

אובאמה התייחס להצעת הרוסים מאתמול, לפיה יסכימו להציב את הנשק הכימי תחת פיקוח בין-לאומי. "נבחן את ההצעה הרוסית בימים הקרובים. מזכיר המדינה ג'ון קרי ישוחח עם מקבילו הרוסי. נחקור ונבדוק את כל האפשרויות לפתרון דיפלומטי, אבל אצטט את רונאלנד רייגן – לא מספיק לבטוח, נצטרך גם לאשר". לדבריו, אם ההצעה אמיתית - היא תוכל למנוע מתקפה.

הנשיא האמריקני אמר, כי "הסברנו לחברי קונגרס שיש סיבה לכך שהאטתי את האיום במתקפה. ראשית, בגלל שלא מדובר באישום ישיר על האמריקנים. היינו במלחמות רבות. אין ציפיות שהקונגרס יסיים את הדיון בשבוע הקרוב, זה ייקח זמן נוסף כיוון שהעם האמריקני חלוק בנושא. היום אני מתראיין לרשתות הטלוויזיה ומחר אשא נאום לאומה".

"המצב בסוריה מורכב מאוד", המשיך אובאמה ואמר: "אני מאמין שאין פתרון צבאי לקונפליקט בסוריה, והעם האמריקני צודק בכך שהוא לא רוצה להיכנס למלחמה הזו. אך תמיד הייתי עקבי בכך שאמרתי כי האיסור על שימוש בנשק כימי משפיע באופן ישיר על האינטרסים שלנו. אנו צריכים לשמור על האיסור על שימוש בנשק הגרוע ביותר שקיים בעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...