"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: ניצל מפיגוע פלילי וניסה לנקום

יניב פרץ, שניצל מניסיון חיסול באבו כביר - חשוד בניסיון חיסולו של העבריין שניסה לחסלו בעבר

,עודכן
צילום: משה שי (אילוסטרציה) //

במשטרה מאמינים כי יניב פרץ, שניצל לפני מספר חודשים מפיגוע פלילי באבו כביר, ניסה לחסל מי שהוא חשד כי עומד מאחורי אותו פיצוץ.ביום שישי הוא נעצר באקראי, יחד עם אדם נוסף, כאשר הוא נראה בנסיבות מחשידות ברחוב סלמה בתל אביב.

לפני מספר חודשים ארע פיצוץ ברכב מול המכון לרפואה משפטית באבו כביר, בו נפצעו שני אחים.המשטרה פתחה בחקירה עליה הוטל צו איסור פרסום.

ביום שישי האחרון הבחינו שוטרי סיור שנסעו ברחוב סלמה בתל אביב בשני חשודים שהלכו עם קסדות אך ללא אופנוע. השוטרים סימנו לשניים לעצור ואלה השליכו את הקסדות וברחו, אך נעצרו לאחר מרדף.

בסמוך לאופנוע נתפס מטען חבלה גדול, אותו על פי החשד השניים התכוונו להטמין ברכבו של העבריין, בעת שחנה את רכבו. ברשותם נתפס גם אקדח עם כדור בקנה.

מטען החבלה נוטרל על ידי החבלן המשטרתי, ובחקירה התברר כי אחד החשודים נפגע בעבר בפיצוץ מכונית סמוך לשכונת תל כביר בתל אביב, ככל הנראה הוא חשד כי אותו אדם ניסה לחסל אותו ולטענת המשטרה, ניסה לנקום.

בסוף השבוע הובאו פרץ וחברו שלום אביטול, שברחו יחד מהמקום, לבית משפט השלום בתל אביב. נציג המשטרה, משה פויסטרו אמר, כי פרט לחומרי החבלה והאקדח, על גופו של פרץ נתפסו גרב, איזולירבנד וקאטר. מאוחר יותר התברר כי על אותו מטען חבלה שנוטרל בידי החבלנים היה, ככל הנראה, אותו איזולירבנד.

פרקליטיהם של החשודים הכחישו את החשדות נגדם, אולם השופטת אורלי מור-אל ציינה בהחלטתה: "קיימת תשתית ראייתית המבססת חשד סביר נגד החשודים בגין קשירת קשר לביצוע רצח, כאשר נתפסו חומרי חבלה ואקדח איתם התכוונו לבצע את זממם".בחקירתם הכחישו השניים את ההאשמות ושמרו על זכות השתיקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר