"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניסתה לקפוץ לבריכה מהגג - ופספסה

השעשוע בבריכה הפך במהרה לתאונה מצערת • כעת מנסה האם לגייס כסף – על ידי פרסום סרטון התאונה

,עודכן
צילום: מתוך הסרטון // רגע לפני הקפיצה שהותירה אותה נכה

נערה אמריקנית השתעשעה עם חבריה וניסתה לקפוץ לבריכה מגג הבית. היא פספסה ושברה את שתי רגליה לעיני המצלמה. כעת אמה מנסה לגייס כסף – על ידי פרסום הסרטון.

סרטון התאונה הפך למנגנון גיוס כספים

קארי יונקר מאריזונה שבארה"ב פתחה דף באתר התרמות מקומי, בו היא מבקשת להגיע לסכום של 4,200 דולר, הסכום לו היא זקוקה כדי להשלים את הטיפולים לבתה, ניקול. באתר כתבה יונקר, כי בתה סיימה את לימודי התיכון שלה עם ציונים טובים ורק עברה לבית משלה כ"אדם בוגר". "הם בסף הכל השתעשעו כמו מבוגרים צעירים", הסבירה האם וסייגה: "אני מופתעת שניקול עשתה משהו כזה. היא לא הטיפוס שמעז".

קארי העלתה את הסרטון, שצולם על ידי אחד מהשותפים של בתה, וציינה כי ניקול תהא מרותקת לכסא גלגלים לפחות לחצי שנה הקרובה.כשכתבה האם שניקול איבדה את כושר העבודה שלה, היא אף פירטה את הוצאותיה, עליהן היא מבקשת שהגולשים ישלמו. "1,800 דולר לשכר דירה של חצי שנה ו-2,400 דולר להוצאות שוטפות כמו אוכל, תמרוקים, טלפון ואחרים".

"בדרך זו או אחרת, היא תשרוד", כתבה. "אבל בכנות, ניקול זקוקה לעזרה כספית". אבל הגולשים לא פראיירים ותגובות זועמות לא איחרו לבוא. "שהבת שלך תלמד לקח. היא מבוגרת אז שתישא בהוצאות של עצמה", כתבה אחת הגולשות. גולש אחר כתב: "שמישהו אחר ישלם על הטעויות הטיפשיות שלך" ועוד אחד פשוט קרא לה: "האידיוטית של השנה".

לאחר יומיים של השמצות, יונקר הורידה את הסרטון מהאתר וניקול קיבלה תרומה של 80 דולר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר