"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרמייר ליג: לידס עצרה את מנצ'סטר יונייטד, ברנלי הדהימה את וולבס

קבוצותיהם של מרסלו ביילסה ואולה גונאר סולשיאר סיימו ב-0:0 והתחלקו בנקודה לאחר התגוששות אנגלית טיפוסית • הזאבים נכנעו 0:4, שלושער של כריס ווד

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // מגווייר ברגע מוצהב

סגנית המוליכה מנצ'סטר יונייטד הגיעה להתארח באלנד רואד למשחק מול לידס יונייטד הערב (ראשון). בלי קשר למיקומן בטבלה, המשחק בין השתיים תמיד מתוח ורב אירועים. המפגש ביניהן, ידוע בשם "יריבות השושנים" בשל העוינות רבת השנים בין המחוזות מהן מגיעות הקבוצות ומקור השם נגזר ממלחמות השושנים במאה ה-15.

המחצית הראשונה התנהלה בצורה די שווה עם עדיפות קלה לקבוצה ממנצ'סטר וכצפוי ממשחק שטומן בחובו יריבות היסטורית, האווירה תורגמה לעבירות הדדיות ושני כרטיסים צהובים שנשלפו לעבר שחקניו של מרסלו ביילסה (ומרפק של מקטומיניי שלא זכה להתייחסות השופט). המצב הכי טוב במחצית הראשונה הגיע מבעיטה חופשית של מרקוס ראשפורד שנעצרה בתגובה מצוינת של שוער לידס אילן מלייה.

Nothing separates the old rivals at Elland Road#LEEMUNpic.twitter.com/W53wwemW2p

— Premier League (@premierleague)April 25, 2021

המחצית השנייה נפתחה באותה המגמה, שחקני מנצ'טר שולטים בצורה יחסית במשחק אך לא מצליחים לחדור את ההגנה הקשוחה של שחקני לידס שזנחה את שאיפותיה ההתקפיות בפתיחת המחצית הזו. בדקה ה-62 הלדר קוסטה ניצל כדור ארוך שנשלח אליו בשביל להטריד את הגנת מנצ'סטר יונייטד עם בעיטה נפלאה. בדקה ה-67 קפטן מנצ'סטר יונייטד הארי מגווייר הוצהב עקב כניסה פרועה, שלוש דקות לאחר מכן, ואן ביסאקה נכנס בהלדר קוסטה וזה נאלץ לצאת מהמשחק לטובת טיפול רפואי. סולשיאר שלח את כל כליו ההתקפיים למגרש, ואף צירף את דוני ואן דה ביק, אך גם זה לא עזר לקבוצתו לצאת עם יותר מנקודה מההתגוששות האנגלית הטיפוסית הזו.

@officialcwood| MotM - Wolves 0⃣-4⃣@BurnleyOfficial



Shots - 6

Goals - 3

Key passes - 2

Assists - 1

Dribbles - 2

Aerial won - 2

Rating - 10



He's the first Burnley player to earn a perfect WhoScored rating since we started collecting Opta datapic.twitter.com/6fPRbczsYc

— WhoScored.com (@WhoScored)April 25, 2021

במשחק המוקדם, וולבס אירחה את ברנלי במוליניו. לזאבים של נונו אספיריטו סנטו אין למען האמת עוד יעדים העונה לאחר שהם כשלו במאבק על כרטיס למפעלים אירופיים והתייצבו במקום 12. האורחת ברנלי, אמנם לא בסכנת ירידה אך שאפה לתפוס עוד מרחק מתחתית הפרמייר ליג.

אבל לכדורגל האנגלי חוקים משלו, אין משחק משעמם. החלוץ הניו זילנדי של הסגלגלים, כריס ווד, סיפק שלושער שחתם את תוצאת המחצית על 0:3. שלושער אנגלי ראשון של שחקן ניו זילנדי בליגה האנגלית. במחצית השנייה ברנלי לא נרגעה וחרף העובדה שנפסל לה שער בצדק, הצליחה לכבוש שוב משער של ווסטווד אחרי פריצה של ג'יי רודריגז. 0:4 מהדהד לברנלי בחוץ שנותן לנונו אספיריטו סנטו המון חומר למחשבה לקראת העונה הבאה, אף על פי שהרבה דיווחים ברחבי הרשת טוענים שאינו ימשיך במוליניו בעונה הבאה. שון דייץ' יכול להיות מרוצה מהמשחק הכי טוב של ברנלי בעונה הנוכחית ומהניצחון הגדול ביותר שלה מאז 1965.

A first@premierleaguehat-trick for Woodypic.twitter.com/4vKcG1bulZ

— Burnley FC (@BurnleyOfficial)April 25, 2021

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד הערב:אסטון וילה - ווסט ברומיץ' 2:2.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר