"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"השינויים של גווארדיולה עלו לו ביוקר"

אחרי ההפסד בחצי גמר הגביע לצ'לסי, הפרשנים בממלכה יצאו נגד הרוטציה המוגזמת של מאמן מנצ'סטר סיטי: "שמונה שינויים בהרכב זה יותר מדי" • מוליכת הפרמייר ליג מודאגת מפציעתו של כוכבה קווין דה בריינה

,עודכן
פפ גווארדיולה. יאמן נבחרת לראשונה, צילום: gettyimages

עד אתמול חלמו במנצ'סטר סיטי על זכייה בארבעה תארים (קוואדרופל), אבל הפסד 1:0 לצ'לסי בחצי גמר הגביע האנגלי, קטע את התסריט האופטימי. עכשיו, החניכים של פפ גווארדיולה ינסו להתרכז בליגה אותה הם מובילים בבטחה, בחצי גמר ליגת האלופות שם מצפה להם קרב מול פריז סן ז'רמן, ובמפגש גמר הגביע מול טוטנהאם של מוריניו.

ואם לא מספיק ההפסד המעצבן, המוליכה נאלצת להתמודד כעת גם עם הפציעה של קווין דה בריינה, שנפגע בקרסולו בתחילת המחצית השנייה. "זה לא נראה טוב, אבל נדע יותר בהמשך", הסביר בסיום המאמן גווארדיולה, "יש לקווין כאבים, הוא יעבור בדיקות ורק אז נדע מה מצבו. אני מודה שזה לא נראה טוב".

"אני חושב שמגיעות כל הברכות לצ'לסי", המשיך לפרגן המאמן של סיטי, "הם כבשו במתפרצת, ועלו לגמר בצדק, קשה לשחק מול קבוצה שעושה הגנה עם שמונה שחקנים בשליש האחרון של המגרש. בתקופה האחרונה שיחקנו המון משחקים וזה ימשיך בצורה הזאת עד סוף העונה. היה משחק צמוד, ובמשחקים שכאלה, תמיד הכל יכול להתרחש".

מי שגם לא אהבו במיוחד את המשחק האנמי של המובילה האנגלית הם הפרשנים באנגליה, שלא הבינו מדוע המאמן של מנצ'סטר סיטי בחר לעלות עם שמונה שינויים בהרכב הפותח. שחקן העבר ג'רמיין ג'נאס הטיח: "שלישיית ההתקפה לא תפקדה בכלל, שמונה שינויים בהרכב זה הרבה יותר מדי. אני לא מאמין שגווארדיולה לא הציב את ההרכב הכי חזק שלו, אני חושב שהשינויים שלו פשוט עלו ביוקר לקבוצה שלו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר