"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
כתב אישום נגד תוקף נהג האוטובוס
לאחר שהכה אותו באגרופים ובעיטות, בעקבות ויכוח שפרץ ביניהם - נהג הרכב הפרטי נעצר ונחקר • התיעוד פורסם בשבוע שעבר ועורר סערה
הנהג התוקף // צילום: כוח לעובדים // הנהג התוקף

כתב אישום נגד תוקף נהג האוטובוס

לאחר שהכה אותו באגרופים ובעיטות, בעקבות ויכוח שפרץ ביניהם - נהג הרכב הפרטי נעצר ונחקר • התיעוד פורסם בשבוע שעבר ועורר סערה

,עודכן

כתב אישום כנגד תושב מזכרת בתיה, בן 51, לאחרשתקף נהג האוטובוסבראשון לציון בשבוע שעבר.

תקיפת נהג האוטובוס // צילום: כוח לעובדים

נזכיר כי ביום רביעי שעבר,נהג רכב פרטיחסם נתיב נסיעה של אוטובוס אגד קו 270, נכנס לתוכו ותקף באלימות את נהג האוטובוס, שנפצע בפניו, בגבו וברגליו.

על פי התלונה שהוגשה למשטרה, בעקבות ויכוח בין הנהגים על השימוש בדרך, נהג הרכב הפרטי תקף את הנהג באגרופים ובעיטות. נהג האוטובוס נפצע באורח קל, נזקק לטיפול רפואי ופונה באמבולנס.

לאחר מעצרו, הנהג נחקר ובסיום יחידת התביעות במחוז מרכז הגישה, כאמור, כתב אישום כנגדו בעבירות של תקיפת עובד ציבור ואיומים.

רכז איגוד מקצועי ב-"כוח לעובדים", אסי גרברז, אמר: "לדאבוננו הנהלת אגד מגיבה באדישות לעלייה במקרי האלימות כלפי נהגים. בחברות אחרות בהן מאוגדים הנהגים ב-'כוח לעובדים' השיגו נהגים מצלמות ומאבטחים. אנו ניצבים גם לצד נהגי אגד, בדרישה הבסיסית לסביבת עבודה בטוחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו