"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רשמי: שיאומי הודיעה כי היא נכנסת לתחום הרכב החשמלי

היצרנית הסינית תשקיע 10 מיליארד דולר בפיתוח חטיבה לייצור רכבים חשמליים • מנכ"ל החברה: "רוצים לאפשר לכל אחד בעולם ליהנות מחיים חכמים בכל מקום"

,עודכן
צילום: Getty Images

ענקית הטכנולוגיה הסינית שיאומי הודיעה היום (שלישי) כי היא תשקיע 10 מיליארד דולר בפיתוח כלי רכב חשמליים ב-10 השנים הקרובות. לדברי החברה, היא תקים חברה-בת בבעלות מלאה שתתמקד בפיתוח המכוניות, כאשר בשלב הראשוני ההשקעה תתסכם ב-1.5 מיליאד דולר.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

"שיאומי מקווה להציע כלי רכב חשמליים חכמים איכותיים, כדי לאפשר לכל אחד בעולם ליהנות מחיים חכמים בכל מקום ובכל מקום", נמסר בהצהרה לתקשורת. מנכ"ל החברה הנוכחי, לי ג'ון (Lei Jun), ישמש גם כמנכ"ל חטיבת הרכבים החשמליים.

בקרוב גם יצרנית רכבים חשמליים. שיאומי // צילום: רויטרס
בקרוב גם יצרנית רכבים חשמליים. שיאומי // צילום: רויטרס

שיאומי נכנסת לתחום שנמצא בצמיחה, שכולל שמות של תאגידי ענק – כמו טסלה, פג'ו, אופל ופולקסוואגן. בחודש ינואר האחרון חברת ביידו, המקבילה הסינית של גוגל, הודיעה כי היא נכנסת לתחום הרכב החשמלי, לצד חברות אחרות שכבר הציפו את השוק המקומי – בהן אפשר למצוא את Nio, Xpeng Motors,Geelyוגם AIways, שבחודש האחרון הגיעה לישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר