"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

NBA: וושינגטון וויזארדס ניצחה את דטרויט פיסטונס, דני אבדיה קלע 5 נקודות

הוויזארדס כמעט שמטו יתרון של 30 נקודות ברבע השלישי מול הקבוצה החלשה במזרח, אך לבסוף התעשתו בדרך ל-92:106 ביתי • הישראלי, שפתח בחמישייה, קיבל 27 דקות שבהן הוסיף 5 ריבאונדים • בראדלי ביל נפצע במותן בחצי השני ולא חזר לפרקט

,עודכן
דני אבדיה במהלך המשחק // צילום: אי.פי // דני אבדיה במהלך המשחק

וושינגטון וויזארדס ודני אבדיה קטעו את רצף ההפסדים לפנות בוקר (ראשון) עם 92:106 ביתי על דטרויט פיסטונס, אך המאמן סקוט ברוקס עדיין לא יכול להיות רגוע.

הוויזארדס, שעלו למאזן של 28:16, כמעט שמטו יתרון של 30 נקודות ברבע השלישי מול הקבוצה הכי חלשה במזרח (33:12), שרשמה הפסד רביעי ברציפות. אותה קריסה ברבע השלישי הגיעה בדיוק לאחר שהסקורר המוביל של וושינגטון, בראדלי ביל (17 נקודות ב-21 דקות), נפגע במותן ולא חזר לפרקט.

באשר לאבדיה, אחרי שני משחקים ללא נקודות מתוך שלושה משחקים במסע בניו לניו יורק בשבוע האחרון, הפעם הפורוורד בן ה-20 קלע 5 נקודות (2/6 מהשדה, 1/3 מהשלוש) והוסיף 5 ריבאונדים ב-27 דקות. אבדיה קיבל הפעם, באופן נדיר בתקופה האחרונה, מקום בחמישייה של ברוקס, שביקר את הישראלי לאחרונה בשל הנטייה שלו להסתבך בבעיית עבירות. הפעם אבדיה לא ביצע ולו עבירה אחת.

ניצחון לוויזארדס // צילום: אי.אף.פי
ניצחון לוויזארדס // צילום: אי.אף.פי

וושינגטון השתלטה על המשחק כבר ברבע הראשון שאותו סיימה ביתרון 21:31. ברבע השני הגיע הבריחה הגדולה כשיכולת טובה של ביל סידרה למארחים יתרון מבטיח של 41:68 בהפסקה. אבל בתחילת הרבע השלישי הגיעה התפנית.

ביל נפגע ביתרון 46:74, ירד מהפרקט וחבריו פשוט איבדו את הכיוון. הפיסטונס החלו לרוץ, לצלוף מהשלוש ועד לסיום הרבע הקטינו את הפער ל-79:75 בלבד, אחרי שהשלימו ריצה של 5:31. מדהים.

ווושינגטון, ששמטה יתרון 17 בדרך להפסד מול ניו יורק ניקס רק לפני יומיים, לא רצתה לתת לתסריט הזה לחזור. גריסון מתיוס קבר שתי שלשות חשובות, רוי הצ'ימורה העלה רמה (14 נקודות ו-6 ריבאונדים) והוויזארדס חזרו ליתרון דו-ספרתי בדרך לניצחון 92:106.

ראסל ווסטברוק רשם עוד טריפל-דאבל עם 18 נקודות (8/18 מהשדה), 19 ריבאונדים ו-10 אסיסטים. גם במשחק האחרון מול הניקס ראס הוריד מספר מכובד של 18 כדורים חוזרים. אצל דטרויט, שאיבדה במהלך המשחק את ג'רמי גרנט (9 נקודות) שנפגע, הוביל את רשימת הקלעים ויין אלינגטון עם 15 נקודות ב-5/10 מהשלוש, רובן במהלך הרבע השלישי המשוגע של קבוצתו.

וושינגטון, שרשמה את ניצחונה השני בלבד בעשרת המשחקים האחרונים, תשחק שוב בבית בלילה שבין שני לשלישי (02:00 לפנות בוקר שעון ישראל), אז תארח את אינדיאנה פייסרס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר