"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בדרך ללאומית? מכבי ראשון לציון הביסה 72:102 את מכבי חיפה

הכתומים טיילו מול קבוצת התחתית, בדרך לניצחון שלישי בארבעת המשחקים האחרונים • אקיל מיצ'ל הצטיין עם 27 נקודות, איגור קולשוב ערך בכורה מחודשת בבית מכבי

,עודכן
צילום: עודד קרני // מיצ'ל מטביע, הערב בבית מכבי

היכולת שלה עדיין לא מזכירה את העונות הקודמות וככל הנראה יהיה לה קשה להגיע לגמר הפלייאוף, אבל עם 72:102 קליל (בתוך שעה ו-26 דקות בלבד) על מכבי חיפה, מכבי ראשון לציון סופרת כבר ניצחון שלישי בארבעת המשחקים האחרונים – ההפסד היה למכבי תל אביב – ומתקרבת מאוד לשמינייה הראשונה.

השינויים שביצע גיא גודס בתקופה האחרונה ייצבו ושדרגו את הקבוצה והיא ככל הנראה תדבר חזק עד הסוף. הרכש החדש-ישן איגור קולשוב עלה לדקות ראשונות וקלע שלשה לסלים שהוא מכיר היטב. אקיל מיצ'ל סיפק עוד משחק מצוין בשני צדי המגרש, סיים פעם נוספת עם ספרות כפולות בנקודות ובריבאונדים.

פארגו עם הכדור // צילום: עודד קרני
פארגו עם הכדור // צילום: עודד קרני

מכבי חיפה נראית כמו אחת שמתחילה להשלים עם ירידת הליגה המסתמנת. השחקנים לא מחוברים, חלקם משחקים בחוסר חושק ובקצב הזה היא תאבד עניין זמן רב לפני סיום העונה.

אפילו רומן סורקין – נקודת האור הכמעט היחידה של הירוקים העונה – לא מצא את עצמו מול הגבוהים של היריבה (0 מ-11 מהשדה). מייקל בריסקר היה היחיד שתפקד (4 מ-7 ל-3).

בן דוד עם בריסקר. בדרך ללאומית? // צילום: עודד קרני
בן דוד עם בריסקר. בדרך ללאומית? // צילום: עודד קרני
קולשוב בבכורה המחודשת בכתום // צילום: עודד קרני
קולשוב בבכורה המחודשת בכתום // צילום: עודד קרני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר