"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זר לא יבין זאת: המצב הבעייתי של בית"ר ירושלים

בבית וגן החלו לבדוק שמות של מועמדים מחו"ל לאימון הקבוצה • המכשול - מאמן זר יוכל לדרוש שחקנים יקרים וצוות רחב, בניגוד למדיניות החדשה של הבעלים משה חוגג • וגם: האם המועדון באמת נמצא על המדף?

,עודכן
משה חוגג ואלי אוחנה. מי יישבר ראשון?, צילום: דני מרון

1המסקנה הכי גדולה שיצאה ממסיבת העיתונאים שבעלי בית"ר ירושלים משה חוגג ערך אתמול היא שהקבוצה נמצאת על המדף. איכשהו המסר הזה קצת התפספס בין שלל הכותרות שסיפק, אבל האם הוא באמת מתכוון למכור את המועדון או שמא יש לכך סיבות אחרות? ננסה לענות על כך ועל סוגיות נוספות.

חוגג יודע טוב מאוד שאין אנשים עשירים שמחכים להזדמנות לרכוש קבוצות כדורגל. את בית"ר הוא רכש בזמנו ב-26 מיליון שקלים כולל חובות, אבל מאז השקיע בה המון כספים – "110 מיליון שקלים בשלוש שנים", כדבריו, כך שניתן להעריך שמחיר הרכישה לא יהיה 26 מיליון אלא גבוה יותר. מכבי נתניה והפועל ת"א משוועות לרוכש במחיר נמוך יותר והוא לא מגיע, כך שהסיכויים שבית"ר תימכר, בשלב הזה, לא נראים גבוהים.

2יוסי מזרחי יעביר מחר את אימון הבכורה שלו כמאמנה הזמני של בית"ר, לאחר שהסכים לקחת את התפקיד (משמש כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער בבית"ר; ש"א) עד לסוף העונה, אבל החיפושים אחר מאמן זר, כבר החלו. הצמרת הניהולית של המועדון כבר דנה בסוגיית המאמן לעונה הבאה, ואף העלתה מספר שמות של מועמדים פוטנציאלים לתפקיד, אבל מדובר במהלך לא פשוט.

חוגג כבר ניסה להנחית בקבוצה מאמן זר. בקיץ האחרון חשפנו ב"ישראל היום" פנייה מצד הבעלים הירושלמי למאמן הספרדי, פאקו אייסטרן, כמה ימים בלבד לפני שרוני לוי פוטר, אך הדבר לא יבשיל. מאמן זר, בטח אחד עם ניסיון או רזומה, עשוי לדרוש שחקנים ורכישות שפחות יתאימו למדיניות ולתקציב החדש שיהיה בקבוצה. נוסף על כך, מאמנים זרים, לרוב, דורשים להגיע עם צוות מלא שהם כבר עובדים איתו וזו הוצאה כספית גדולה, במיוחד כשלירושלמים יש אנשי מקצוע בכל התפקידים הללו דוגמת מאמן כושר ומאמן שוערים, ואן אכן יגיע מאמן זר, כנראה שהוא יקבל אור ירוק להביא רק עוזר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר