"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל באר שבע: דוד קלטינס שבר את היד

הקשר, שיעבור ניתוח בתחילת השבוע, לא יוכל לסייע לקבוצתו בפלייאוף העליון • רוני לוי: "אם לא היינו תופסים את המקום, זה היה רע מאוד"

,עודכן
צילום: עוזי ניסים // דוד קלטינס עם היד המגובסת. ניתוח בשבוע הבא

הפועל באשר שבע הבטיחה הערב (מוצ"ש) את מקומה בפלייאוף העליון במחזור הסיום של העונה הסדירה אחרי ניצחון 0:2 על בני יהודה. בפעם השמינית ברצף, הקבוצה של אלונה ברקת תהיה בשש הגדולות ואולי אף תקבל את ההזדמנות להילחם על הכרטיס הנכסף לאירופה.

מי שלא יוכל לסייע לאדומים בעשרת המשחקים הקרובים הוא דוד קלטינס, שנפצע בדקה ה-35 ואחרי בדיקות התברר כי הקשר שבר את ידו והוא צפוי לעבור ניתוח כבר בתחילת השבוע הקרוב.

הפועל בארשבע חוגגת על חשבון בני יהודה // צילום: דני מרון
הפועל בארשבע חוגגת על חשבון בני יהודה // צילום: דני מרון

מאמן הפועל באר שבע רוני לוי סיכם את 90 הדקות: "מעבר לניצחון שהיה חשוב מאוד, הקהל חזר. היה כיף גדול לשמוח ולרקוד איתו. התקופה בה הגעתי לקבוצה הייתה מאוד קשה. היו לנו המון פצועים ומורחקים, ולשמחתי שחקנים החלו לחזור בשבועות האחרונים והייתה תחרות על ההרכב. לשמחתי אלה ששיחקו עשו את העבודה על הצד הטוב ביותר".

"אם לא היינו בפלייאוף העליון זה היה רע מאוד. בהחלט ארצה לראות שיפור ביכולת שלנו, אבל הלחץ פגע בנו. כשהשחקנים משוחררים הם מביאים איכות ורוגע למשחק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר